BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL

Kaynana Semra rezaleti

Ana kız kanal kanal dolaşıyor. Bu ayıp sadece onun değil..

Abone ol

Kaynana Semra yeniden aramızda.. Gündüz kuşaklarında boy gösteren Semra hanım parayı peşin almadan programa çıkmıyor. Kızı Seçil ile birlikte ana-kız televizyonlar arasında mekik dokuyor.

Tekirdağ'da yaşayan Semra'yı Sinevizyon firması İstanbul'a getirip 5 yıldızlı otele yerleştirdi. Kendisi için 2 bin kızı için de 4 bin YTL para alan Semra bugünlerin keyfini çıkarıyor.

Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu köşesinden bu rezalete dikkat çekiyor. Dobra Dobra'ya konuk olan Semra kaynana parasını peşin almadığı için stüdyoya girmemiş. Eyüpoğlu Müge Anlı'ya bu durumu sorduğunda şu ilginç cevabı alıyor:

-"Semra Hanım, parasını peşin almadan çıkmayacağını söylüyor. Ekip bu saatte 2 bin YTL para bulmaya çalışıyor."

5-10 dakika gecikmeyle Semra Hanım teşrif ediyor. Ve makineli tüfek gibi konuşmaya başlıyor. Semra Hanım, ilginç bir televizyon karakteri... Konuşurken, soruyu sorana değil, üstünde kırmızı ışığı yanan yani yayındaki kameraya karşı direkt konuşuyor."

Daha sonra gelişen olaylar trajikomik.. Eyüpoğlu sonrasında yaşanan tiyatroyu bakın nasıl anlatıyor:

"Ancak "az sonra" bombayı Kaynana Semra patlatıyor. İstemediği damat canlı yayına konuk olunca stüdyoyu terk ediyor. Hem de ağzına geleni söyleyerek.

Parasını ödeyip Semra Hanım'ı canlı yayına çıkaran ekip, kadının gitmesine iyice sinir oluyor. Ben "niye bu tür insanlara para verip ekrana çıkarıyorsunuz" deyince Müge Dağıstanlı patlıyor.

Semra Hanım'ın kendileriyle nasıl pazarlık ettiğini, kızının fiyatını bir günde 2 bin YTL'den 4 bin YTL'ye nasıl yükselttiğini anlatıyor.

Bu olan bitenden sonra televizyon yöneticilerinin Semra Hanım ve türevlerine ekranlarını kapatmasını bekliyorum."