BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  DÜNYA

Kayıp Şehir 17. bölüm tanıtım fragmanı

Kayıp Şehir dizisi pazartesi akşamı yepyeni 17. bölümüyle ekranlarda olacak.

Abone ol

Kanal D'nin fenomenleşen dizisi Kayıp Şehir 17. bölümüyle yine zirveye oynayacak.

İşte dizinin özeti;

İrfan, Aysel’e yüzük alıyor ve ona evlilik teklifinde bulunuyor. Daniel’ın cenazesi mahalleye geldiğinde Meryem taş keser. İhbar nedeniyle sebep olduğu acı, onu da yakmaktadır.

Durumu bilen Aysel, Meryem’in zorla da olsa cenazeye katılmasını sağlar. Transfer teklifi alan İrfan çok mutludur. Aysel’e yüzük alır ve ona evlilik teklifinde bulunur. İrfan’ın yükseliş hikayesini duyan Ethem ise onun mutluluğunu bozmak için yeni arayışlara girer.

Kadir ile Zehra’nın nişan hazırlıkları başlamıştır. Ancak nişan için yer bakarlarken Aysel, Elmas’a nişanı meyhanede yapmayı teklif eder. Durumları da çok iyi olmadığı için bu teklifi hemen kabul görür. Fakat bunu öğrenen Kadir, küplere biner ve Aysel ile konuşmaya gider.

İkili uzaktan izleyen Ethem, tartışmanın hararetinden ikilinin birbirlerine olan hislerini anlar. Kadir, Aysel’den Zehra ile aralarından çekilmelerini isteyince öyle laflar işitir ki, allak bullak olur.

Aysel mekanı terk edince de Ethem, Kadir’in karşısına dikilir ve ona Aysel’in karşısında tuttuğu dairenin anahtarını verir. Karısının kendisine yalan söylediğini anlayan İsmail, onu yakın takibe alır. Seher ise Daniel için imza kampanyası başlatır. Nişan günü hiç beklenmedik bir olay patlak verir.

Kayıp Şehir dizisinin 17. bölüm 1. ve 2. fragmanı tek video içinde verilmiştir.