BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.405,19
HABER /  GÜNCEL

Kayıp eşini polis bulamadı iPhone'u buldu!

ABD'nin San Francisco kentinde 49 yaşındaki Jayesh Patel eve gelmeyince eşi polise ihbarda bulundu. Polis eşini aramalar sonucu bulamadı fakat eşi iPhone'u ile eşinin cansız bedenine ulaştı.

Abone ol

ABD'de eşinin cansız bedenine iPhone'u ile ulaştı. Polisin kayıp kocasını bulamaması üzerine iPhone'daki 'find my iPhone' (iPhone'umu bul) uygulaması ile eşinin izini süren kadın, eşinin cansız bedenine ulaştı.


ABD'nin San Francisco kentinde yaşayan 49 yaşındaki Jayesh Patel, cuma günü eve gelmeyinde eşi durumu polise bildirdi ve kayıp ihbarında bulundu.

Polisin eşini bulamaması üzerine inisiyatifi eline alan kadın iPhone'daki 'find my iPhone' (iPhone'umu bul) uygulaması ile eşinin izini sürdü ve kaybolan adamın yerini tespit etti. 

Ancak kırsal alandaki oto yoldan çıkana aracın içinde cansız bedenine ulaşılan adam için artık çok geçti. Kocasını kendi imkanları ile bulan kadın güvenlik güçlerine haber verdi. 

Eşi 49 yaşındaki Jayesh Patel'in cansız bedenine kaza yaptığı aracında rastladı. 



Olay yerinde hayatını kaybeden 49 yaşındaki adamın yaptığı kazanın ortaya çıkarılması için güvenlik güçleri soruşturma başlattı. 
Kazanın nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.