BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.432,68
HABER /  GÜNCEL

Kayıp ABD'li Sarai'nin cesedi bulundu!

Cankurtaran'da bulunan kadın cesedinin kayıp Amerikalı Sarai Sierra'ya ait olduğu belirlendi

Abone ol

Türk polisinin ve FBI'ın günlerdir aradığı ABD vatandaşı Sarai Sierra'dan dün akşam kötü haber geldi. 13 gündür aranan Sarai Sierra'nın cesedi Cankurtaran'daki tarihi surların içinde bulundu. Kafası sert cisimle ezilen Sierra'nın belden aşağısı çıplaktı. Cansız bedeninden Sierra'ya ait sürücü belgesi çıktı.

Başının sol tarafında büyük bir yara izine rastlanan kadının yakınında da bir battaniye bulundu. Polis, olayla ilgili 14 kişinin ifadesine başvuruyor. Polis yetkililerinden gelen son bilgilere göre Sierra başka bir yerde öldürülüp cansız bedeni sur dibine taşınmış olabilir.

sierra_ceset.20130203091256.jpg

Ceset bu surlarda bulundu

11 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayın ardından soruşturmasını derinleştiren polis, ikisi kadın 15 kişiyi gözaltına alarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Bu kişilerden kan ve DNA örnekleri alınarak Adli Tıp'a gönderileceği belirtildi. Bu arada, Fatih Asayiş Büro ekipleri de kadınla ilgili bilgi sahibi olabileceği ihtimaline karşılık bölgede bulunan tinerci ve evsiz 4 kişiyi gözaltına alıp sorguladıktan sonra serbest bıraktı. Toplam 11 kişi ise halen gözaltında ifade veriyor.

sierra-istanbul-ceset.20130203091342.jpg

YERİ MOBESE İLE TESPİT EDİLDİ

Polis, dün akşam saatlerinde MOBESE ve güvenlik kamelarını inceleyerek Sierra'nın yerini tespit etti. Çok sayıda polis ekibi, olay yerine sevkedildi.

3 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Sarai Sierra'nın ölümüyle ilgili bu saban 3 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanların sayısı 14'e çıktı.

SİERRA CİNAYETİNDE SÜRPRİZ TANIK!

Cesedi Cankurtaran'da bulunan Sarai Sierra'nın öldürüldükten sonra taşındığına ilişkin çok önemli bir tanık ortaya çıktı. ABD'li Sarai Sierra cinayetiyle ilgili sürpriz bir tanık ortaya çıktı. Cesetin bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen bir kadın ifade verdi.(DEVAMINI OKU)