BIST 9.560
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.490,73
HABER /  MAGAZİN

Kayahan son hali hastayken çekilmişti

Kayahan yumuşak doku kanserinden öldü. Kayahan son hali ile bir konserde ortaya çıkmıştı. Kayahan kanserden sonra hayli yaşlanmıştı.

Abone ol

Kayahan son hali ile 14 Şubat 2015 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Kayahan 'ın kanser tedavisi gördüğü dönemde çekilen o son fotoğrafları sanatçının ne kadar yıprandığını ve yorgun düştüğünü belgelemişti.

Yumuşak doku kanseri ile 1990 yılından beri mücadele eden Kayahan bugün o savaşı kaybetti. Kayahan sevenleriyle son olarak 14 Şubat sevgililer gününde buluşmuştu. Beşiktaş Belediyesi’nin Barbaros Meydanı’nda düzenlediği konserde Kayahan ve Nilüfer, 14 yıl sonra birlikte sahne almışlardı.

KAYAHAN 'IN SON HALİ
kayahan-son-hali-kanserden-sonra.jpg
Kayahan kanser tedavisi sonrasında son haliyle ilk kez o zaman sevenlerinin önüne çıkmıştı. Kayahan sahnedeyken eşi İpek Açar sürekli elinden tutarak ona destek olmuştu. Kayahan, telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olduğu dostu Nilüfer’e “Şimdi barıştık sonra ne olacağı belli olmaz”  demişti.

KAYAHAN SON KONSERDE HELALLİK İSTEMİŞTİ
kayahan-son-hali-.jpg
14 Şubat sevgililer gününde 6 şarkı söyleyen Kayahan için bu son konseri oldu. Kanser tedavisiyle boğuştuğu dönemde görüntülenen Kayahan hayli yıpranmış ve yorgun düşmüş görünüyordu.

Kayahan sona yaklaştığını hissetmiş gibi o konserinde izleyenlerden 'helallik' istemişti.
kayahan-son-hali-resimleri.jpg25 YILDIR SÜREN KANSER SAVAŞI
İlk kez 1990 yılında yumuşak doku kanserine yakalanan Kayahan , iki kez bu hastalığı alt etmeyi başardı. Kayahan üçüncü defa aynı hastalık sebebiyle kemoterapi tedavisi görmeye başlamıştı.
kayahan-son-hali-kanser.jpg
Kayahan son konserini kendisi için özel olarak hazırlanan sahnede vermiş ve bir koltukta oturarak şarkı söylemişti. Kayahan 'ın son konser fotoğrafında bir yanında Nilüfer diğer yanında kızı Beste Açar yer almıştı. Kayahan son konserinde kemoterapinin etkisiyle şarkı sözlerini unutunca "Asıl olan şarkıyı iyi söylemekten çok şarkıyı içten söylemek, asıl olan şarkıdan korkmak değil, şarkıya binip gitmek. Sadece doğru şarkı söylemek bir şey ifade etmez. Bazen hayatımızın yanlışları kadar tatlıdır şarkılarda hata yapmak.” demişti.