BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.439,00
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Kayahan Ahmet Kaya için bakın ne yapmıştı!

Usta sanatçı Kayahan, Ahmet Kaya Kürtçe şarkı albüm yapacağını açıkladığında ona çatal fırlatan Sertar Ortaç'ın kendi şarkısını söylemesine izin vermemişti.

Abone ol

Bugün toprağa verilen usta sanatçı Kayahan, tribüte albümünde şarkı seslendirmek isteyen popçu Serdar Ortaç’ı veto etmişti. Kayahan'ın bu tavrının nedeni ise yıllar önce Ahmet Kaya’ya çatal fırlatan Ortaç’ın tavrını beğenmemesiydi.

SERDAR ORTAÇ ŞOKE OLDU

Kan­ser­le savaşan us­ta sa­nat­çı Ka­ya­han, te­da­vi sü­re­cin­de ol­ma­sı­na rağ­men tri­bü­te al­bü­mü için bü­yük bir ti­tiz­lik­le çalışmıştı. Aj­da Pek­kan, Ni­lü­fer, Gül­ben Er­gen, Tar­kan, Can­dan Er­çe­tin, Se­zen Ak­su, Fun­da Arar gi­bi isim­ler sanatçının sevilen şarkılarını seslendirmişti.

Al­büm­de ün­lü pop­çu Ser­dar Or­taç da yer al­mak is­te­di. Bu is­te­ği­ni al­bü­mün pro­dük­tö­rü ara­cı­lı­ğıy­la sa­nat­çı­ya ile­ten Serdar Or­taç, olum­suz ya­nıt alın­ca şo­ke ol­du.

O OLA­YI­ UNUT­MA­DI

Ka­ya­han, 1999 yı­lın­da Ah­met Ka­ya'ya ça­tal fır­lat­tı­ğı için Or­ta­ç’­ı al­bü­me al­mak istemediğini belirtti. Sanatçı, “Al­bü­mü­mü le­ke­let­me­m” di­ye­rek pro­dük­tö­rü Mu­rat Yıl­dı­rı­m’­a Ser­dar Or­taç ko­nu­sun­da ke­sin ta­li­mat ver­mişti.