BIST 10.170
DOLAR 32,36
EURO 34,68
ALTIN 2.388,70
HABER /  MAGAZİN

Kaya ile pişti oldu Hülya ile buluştu

Birkaç gündür ABD’de olan Sadettin Saran, ayağının tozuyla döndüğü İstanbul’da Hülya Avşar’la buluştu.

Abone ol

Ünlü işadamının Kemer Country’deki evinin girişinde görüntülenen sevgililer, flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Saran evine doğru otomobilini sürerken, Avşar ise elleriyle yüzünü gizlemeye çalıştı. Bu sırada araç hızla geçtiğinden Avşar’ın yüzü tam görüntülenemedi ama yaz aylarında yaptırdığı dövmeleri net bir şekilde ortaya çıktı. Bu arada Saran, Avşar’la buluşmadan önce Lucca’daydı. Ve iddialara göre aynı dakikalarda Kaya Çilingiroğlu da, arkadaşı Dilara Endican’la aynı mekanda yemek yiyordu. İçeride birbirlerini farkeden ikilinin göz göze gelmemek için çaba gösterdiği konuşulanlar arasında. Bu karşılaşmanın ardından mekanda fazla kalmayan Saran, Avşar’la planladıkları buluşma noktasına gitti, sevgililer sonra Saran’ın evine doğru yola çıktı.

EVE GİRDİLER
Maslak’taki alt geçitte Saran’ın cipinden inerken görüntülenen Avşar, yine aynı araçta göründü. Çift, Saran’ın Kemerburgaz’daki evine girdi.

DÖVMESİ ELE VERDİ
Fotoğrafının çekilmesinden rahatsız olan Hülya Avşar’ı “Vücuduma değişik şekiller yaptırmaktan haz duyuyorum” dediği elindeki dövmeleri ele verdi,