BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,19
ALTIN 2.473,30
HABER /  SPOR

Aymanın transferi sorunlu

Hacıosmanoğlu, transferde, kadrolarındaki yapılanmadan doğan birtakım sorunlar olduğunu söyledi.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği'nin futbolcusu Ayman'ın transferinde, kadrolarındaki yapılanmadan doğan birtakım sorunlar olduğunu söyledi.

Belek'te IC Hotel Futbol Center'de Trabzonspor'un Ankaraspor ile yaptığı hazırlık maçının devre arasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ayman transferi konusunda yönetimde bir sorun olmadığını ifade ederek, ''Futbolcu kadrosundaki yapılanmadan doğan birtakım sorunlar var'' dedi.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdiklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

''Şu anda alınmamasının nedeni birilerinin isteyip istememesi değil. Hocanın istediklerini yapıyoruz. Şu anda buraya gelmemesinin nedeni de yine hoca. Şimdilik net bir açıklama yapamıyorum. İlerleyen günlerde açıklama yapacağız.'' Hacıosmanoğlu, Marcelinho'ya Almanya'dan bir takımdan öneri geldiği biçiminde çıkan haberlerle ilgili olarak da, ''Şu anda kampta en istekli oyuncu Marcelinho. İkinci yarıda gerçek Marcelinho'yu herkesin göreceğini söylüyor. Kendisi uzun yıllar Trabzon'da kalacak şekilde plan yaptı. Çocukları Türkçe öğreniyor. Haberler yakıştırma ve uydurma'' dedi.