BIST 9.774
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.432,33
HABER /  GÜNCEL

Katliamı gördü dili tutuldu

Annesi, ablası, yeğeni ve bir misairi öldürdü. Katliama tanık olan 3 yaşındaki çocuğun dili tutuldu.

Abone ol

Konya Ereğli’de dün akşam saatlerinde çıkan bir tartışma sonrası annesi Rabia D., ablası Serap S. ablasının oğlu Aydın C. ile misafir Duran D.’yi pompalı tüfekle öldüren Doğan D.’nin polis sorgusu tamamlandı.

Cinayetin ardından kanlar içinde yatan anneannesi Rabia D. ve annesinin arasında ağlarken bulunan küçük çocuğun kendisine gelemediği belirtilirdi. Şoka giren küçük M. S., konuşamazken, sadece ağlama krizleri arasında “Dayım, annem ve anneannemi öldürdü’’ diyerek ağlıyor.

S.Ü. Felsefe Bölümü mezunu olan ve zaman zaman vekil öğretmenlik yapan Doğan D.’nin, yerine atama yapıldığı için beş aydır işşiz olduğu belirtildi. Polis sorgusunda ailesinin sürekli kendisini ezdiğini ve buna çok sinirlendiğini söyleyen Doğan D., “Önce her birine birer kurşun sıktım. Can çekiştiklerini görünce de birer kurşun daha sıkıp öldürdüm. Uzun süredir öldürmeyi planlıyordum” dedi. Doğan D. adliyeye sevk edilirken korkunç olayın tanığı üç yaşındaki M.B.S.’nin ise geçirdiği şiddetli travmanın etkisiyle dili tutuldu.

Cinayet zanlısı Doğan D.’nin ailesinde en çok küçük M.S.’yi sevdiği ve ona oyuncaklar alıp yemeğe götürdüğü belirtilirken, emniyet küçük tanık M.S.’nin psikolojik destek alabilmesi için çalışmalara başladı.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEKLER

Korkunç olayda hayatını kaybeden Rabia, Serap, Aydın ve Duran D.’nin cesetleri otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Cinnet kurbanları bugün törenle toprağa verilecek.