BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.401,46
HABER /  GÜNCEL

Katilden tüyler ürperten itiraflar

14 yaşındaki kızı öldüren katilin itirafları insanın kanını donduracak türden. Katil cinayet sonrası eve taziyeye gitmiş.

Abone ol 14 yaşındaki Gizem Kılınç'ın 22 yaşındaki katil zanlısı Ahsen Sarıgeçili'den tüyler ürperten itiraflar. Sapık katil kızı öldürdükten sonra tecavüze yeltenmiş.

Katil komşu cinayet sonrası maktülün evine giderek başsağlığı verdiği ve annesinin bilmeden çay ikram ettiği anlaşıldı
.

CESET ÜZERİNDE BAŞKA DNA ÖRNEĞİ BULUNDU

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Sütlüce semtinde iki ay önce meydana gelen olayda ilköğretim okulu öğrencisi Gizem Kılınç, oturduğu apartmanın çatı katında ölü bulunmuştu.

Üzerlerinde DNA örnekleri çıkan kişilerin de bulunduğu şüpheli 11 kişi dün sabah tek tek gözaltına alındı. Şüpheliler arasındaki Ahsen Sarıgeçili, ilk sorgusunda suçunu itiraf etti.

ÖLDÜKTEN SONRA İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİM

“Gizem'e ilgi duyuyordum. Onunla sadece su konusunda bir kez konuşmuştum. Gizem'i görmek için sık sık oturduğu apartmanda oturan halamın evine gidiyordum. Olay günü Gizem'i apartmanın önünde gördüm. Konuşarak içeri girdik. 'Gelsene çatıya çıkalım, sana bir şey göstereceğim' dedim. Çatıya çıkmaya ikna ettim. Amacım cinsel ilişkiye girmekti. Çatıya çıktığımızda sevişme teklif ettim kabul etmedi. Bağırınca korktum. Ağzını kapatıp bıçakladım. Kanlar içinde yere yığıldı. Öldükten sonra pantolonunu çıkartıp ilişkiye girmek istedim ama erken inzal olduğum için gerçekleştiremedim. Daha sonra pantolonunu giydirip olay yerinden kaçtım.”

GECE RÜYALARIMA GİRİYOR

Zanlı cinayet işledikten sonra geceleri uyuyamadığını belirterek “Her gece rüyama giriyor. Bana niye öldürdüğümü soruyordu. Günlerce vicdan azabı çektim. Yaptığıma çok pişmanım” dedi.

KIZIN ANNESİ BİLMEDEN KATİLE ÇAY İKRAM ETMİŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen acılı anne Aysel Kılınç, zanlıyı tanıdığını belirterek “Olaydan hemen sonra o da oralardaydı. Bana her gün 'Katil bulundu mu?'diye soruyordu. Birkaç kez evime başsağlığına gelmişti. Ona çay bile ikram etmiştim” dedi.