BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL

Katil meğer canlı yayına çıkmış

Küçükçekmece oturan 4 çocuk annesi 67 yaşındaki Nuray Özdeniz'in ölüm gerçeği tüyler ürpertti

Abone ol

Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi Yarasa Sokak'ta oturan 4 çocuk annesi 67 yaşındaki Nuray Özdeniz, 11 gün önce ortadan kayboldu

Yaşlı kadını bulmak için yakınları atv'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu ve geçen perşembe ve cuma canlı yayına çıktı.

Nuray Özdeniz'in komşusu Azerbaycan uyruklu Sevda Y. de canlı yayındaydı. Sevda Y, Nuray Özdeniz'i son gören kişi olarak duygularını anlattı ve komşusunun bulunmasını istedi.

PARASINI VERMEMİŞ

Ancak tüm çabalara rağmen kadından haber alınamadı. Televizyon sunucusu Müge Anlı "Evinizin altındaki kömürlüğe ve apartman çevresine bakın" dedi. Bu sözler üzerine kadının akrabası dün gün saat 18.00'da kömürlüğe indi. Kömürlükte bir konfeksiyon dükkanında çalışan Nuray Özdeniz'i kanlar içinde görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, kadının 24 defa sırtından bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

Cinayet masası dedektifleri, Nuray Özdeniz'in kadınlar arasında yapılan bir güne katıldığını tespit etti. Bunun üzerine komşularını sorguya almaya başladı. Kapı komşusu Sevda ve Fatih Y. çiftinin ayrı yerlerde ifadesine başvurdu. 1 çocuk annesi Sevda Y., tutarsız ifadeleri üzerine polisin bir numaralı zanlı adayı oldu.

Bir süre sonra Sevda Yılmaz polise "Ben mutfak masrafımdan artırarak 500 TL biriktirdim. Parayı benim adıma saklaması için Nuray Özdeniz'e verdim. Ayakkabı tamir işi yapan kocamın arabası arızalandı. 500 TL'ye ihtiyacı olduğunu ve borç olarak birinden almamı istedi. Daire kapımın önünü silerken Nuray Özdeniz, kapısından çıktı. Bir yere gidiyordu.

Durdurup paramı istedim. Bana üzerinde olmadığımı ve sonra vereceğini söyledi. Ben 'paramı ne yaptın' deyince de küfürler edip hakaretler yağdırdı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Mutfaktaki ekmek bıçağını aldım. Sırtından bıçakladım. Kömürlüğe girdi. Sonra da yere yığıldı. O sırada kocam evdeydi ve televizyon seyrediyordu. Onun bu olayla ilgisi var ne de haberi. Bana 'Bu kadını kim öldürmüş olabilir' diye sürekli soruyordu" dediği belirtildi.

Polis her ihtimale karşı Sevda Y.'ın kocası Fatih Y.'ı gözaltına aldı.

KAÇIRDIĞI KÖPEĞE TECAVÜZ EDERKEN YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul Ataşehir'de kaçırdığı Ayşa isimli çoban kırması köpeğe tecavüz ederken yakalanan Ş.Ş.'nin davası ertelendi.

Olay 12 Temmuz 2011 tarihinde Ataşehir İçerenköy'de meydana geldi. Tülin Elmasoğlu'nun iddiasına göre, evinin bahçesinde bağlı olan "Ayşa" isimli çoban kırması cinsi köpeği gece 01.00 sıralarında bir kişi tarafından kaçırıldı. Durumu polise bildiren Elmasoğlu, bu kişinin köpeğini bir otomobile koyarak hızla uzaklaştığını söyledi. Polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmada Ş.Ş. adlı kişinin köpekle birlikte aracın içinde uygunsuz halde yakaladığı iddia edildi. Gözaltına alınan Ş.Ş. çıkarıldığı savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İLK DURUŞMA GÖRÜLDÜ

Ş.Ş. hakkında "mala zarar verme", "hırsızlık" gerekçeleriyle açılan davanın ilk duruşması Kadıköy 6. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. Duruşmaya köpeğin sahibi Tülin Elmasoğlu ve hayvanseverler katılırken tutuksuz sanık Ş.Ş. yer almadı. Duruşma tanıkların hazır edilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ

Çıkışta açıklama yapan köpeğin sahibi Tülin Elmasoğlu,  İstanbul Ataşehir'de kaçırdığı Ayşa isimli çoban kırmasıköpeğe tecavüz ederken yakalanan Ş.Ş.'nin davası ertelendi.diye konuştu. Bir grup hayvansever de tepki amacıyla bir basın açıklaması yaptı. Yaşam Hakları Saygı Derneği Başkanı Özgün Öztürk, "Köpeği kaçıran kişi birkaç saat sonra köpeğe tecavüz ederken yakalandı. Hayvana tecavüzün hiçbir şekilde tedavisi yok" dedi.

ÖNCE VURDU SONRA REHİN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kartal'da tartıştığı 2 arkadaşını rehin alan şüpheli bir arkadaşını ayağından vurdu.

Cevizli Mahallesi Tunç sokakta saat 17.30 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti; S.K isimli genç arkadaşları B.A ve M.İ. U ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma giderek büyüyünce S.K üzerindeki ruhsatsız tabancayla B.A'yı ayağından vurarak yaraladı. S.K B.A ile birlikte M.İ.U'yu rehin aldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevkedildi. Polisler sokağı emniyet şeridi çekerek araç ve yaya trafiğine kapatıp güvenlik çemberine aldı. Bu sırada polis ekipleri kömürlükteki S.K'yı ikna etmeye çalıştı. Polis ekipleri bu sırada S.K'nın bir anlık dalgınlığından yararlanıp etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan kişi ekip otosuna bindirilmek istendi. Ancak rehin alınan gençlerin yakınları S.K'yı linç etmeye çalıştı. Polis S.K'yı öfkeli kalabalığın arasından güçlükle uzaklaştırıp ekip otosuna bindirerek polis merkezine götürdü. Ayağından yaralanan B.A ve arkadaşı M.İ.U'da ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Sol ayağından yaralan B.A'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAYI PREZERVATİF AYDINLATTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da polis, fuhuş yapıldığı iddiasıyla 58 yaşındaki Köksal D.'nin evine baskın yaptı ve...

Evde bulunan S.H. isimli kadın fuhuş yapmadığını söyledi. Polis, çöp kutusunun içinde 4 kullanılmış prezervatif bulunca S.H., fuhuş yaptığını itiraf etti. Gözaltına alınan Köksal D. ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, Atakum İlçesi Kurupelit Mahallesi'nde meydana geldi. Başbakanlık Toplu Konutları'ndaki bir apartmanın 12'nci katında oturan ve fuhuş yaptırmak ve fuhuşa aracı olmak suçundan sabıkası bulunan Köksal D.'nin evinde fuhuş yaptırdığı ihbarını alan polis, evi takibe aldı. Dün gece apartmandan çıkan A. A., polis tarafından durduruldu. A.A., polise verdiği ifadesinde Köksal D.'nin evinde 100 TL karşılığında Türkmenistanlı S.H. adlı kadınla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Bunun üzerine eve baskın yapan polis S.H. ile Köksal D.'yi gözaltına aldı. Köksal D. ifadesinde, "S.H., kız arkadaşımdır. Kesinlikle fuhuş yaptırmadım" dedi.

S.H. de fuhuş yapmadığını söyledi. Ancak evde arama yapan polis, çöp kutusunun içinde 4 kullanılmış prezervatif buldu. Bunun üzerine ifade değiştiren S.H. evde Köksal D.'nin aracılığıyla erkeklerle para karşılığı ilişkiye girdiğini itiraf etti. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan S.H. ve A.A., serbest bırakıldı.
Köksal D. ise, fuhuşa aracılık etmek ve fuhuş için yer temin etmek suçlarından gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, savcılık ifadesi ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

'OMZUMDA AĞLA' BAHANESİYLE TACİZ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da kiracılarının 16 yaşındaki kızı R.E.'yi taciz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan 44 yaşındaki Sururi D., "3-4 ay kira vermediler. İsteyince de bu iftirayı attılar" iddiasında bulundu. R.E. ise, "Moralim bozuktu. 'Gel ağabeyinin omuzunda ağla' diyerek kolumdan tutup kendisine çekti. Karşı koyunca da elle taciz edip, boynumdan öptü" diye konuştu.

Olay, Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde geçtiğimiz Temmuz ayında meydana geldi. R.E., oturdukları apartmanın merdiveninde ev sahiplerinin oğlu Sururi D.'nin tacizine uğradığını öne sürdü. Sururi D.'nin kendisine elle tacizde bulunup, boynundan öptüğünü öne süren R.E. durumu ailesine söyledi. Aile fertleri birlikte karakola giderek Sururi D.'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Sururi D., sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere seberbest bırakıldı.

Samsun 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dün ilk kez hakim karşısına çıkan Sururi D., R.E.'nin kendisine iftira attığını ileri sürdü. Sururi D., ailenin kiracıları olduğunu, 3-4 ay kira ödemeyince kendilerini uyardığını belirterek, "Sonra bana bu iftirayı attılar. R.E.'ye elimi bile sürmedim. Ailesinin baskısı sonucu bana iftira atıyor" dedi.

Duruşmada dinlenen genç kız ise sanığın yalan söylediğini ileri sürerek, "Ailevi nedenle dolayı moralim bozuktu. Apartmanın içinde merdivende oturuyordum. Yanıma gelip neden moralimin bozuk olduğunu sordu. Cevap vermedim. Sonra, 'Gel ağabeyinin omuzunda ağla' diyerek kolumdan tutup kendisine çekti. 'Ne yapıyorsun?' diyerek bağırdım. Ama, belimden tutup elle tacizde bulundu ve boynumdan öptü. Kendisini iterek kurtuldum" diye konuştu.

Olaydan sonra, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden alınan raporda genç kızın ruh sağlığının bozulduğu belirtildi. Mahkeme sanığın tutuksuz yargılanmasının devamına karar verip eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.