BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,72
ALTIN 2.434,37
HABER /  MAGAZİN

Kate Moss Fransız dergisine soyundu!

Podyumların ikon modeli Kate Moss, bir fransız erkek dergisine verdiği pozlar ile gündeme oturdu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Podyumların efsanevi ismi olarak bilinen ünlü model Kate Moss, fransız bir magazin dergisine verdiği pozlarla gündeme oturdu. 

Genç yaşta bir havalimanında keşfedilen ve podyumların en önemli ikon isimlerinden biri olan İngiliz model verdiği fransız magazin dergisi Lui'ye verdiği fotoğraflar ile gündeme damga vurdu.Daha önceden Playboy gibi erotik dergiye soyunarak gündem yaratan skandallar kraliçesi Kate Moss geçtiğimiz günlerde 40. yaşını kutladı. Modellik kariyeri boyunca adı çeşitli skandallarla anıla ünlü model yeni bir skandala daha imza attı.

2.20140228092525.jpg

Güzel manken Kate Moss Fransa'nın ünlü erkek dergilerinden biri olan Lui'ye verdiği çıplak pozlarla adeta gündeme bomba gibi düştü.Ünlü fotoğrafçı Terry Richardson tarafından çekilen fotoğraflar ile çıplak bir şekilde yönetmen koltuğunda otururken fotoğraflayan güzel İngiliz model ünlü derginin kapak fotoğrafı oldu.

1.20140228092732.jpg

Fransız erkek dergisi Lui'nin görüntüleri twitter adresinden yayınlaması ile gündeme düşen ünlü model fotoğrafların altına yazılan ' Ve evett.. Kate Moss Lui için soyundu!' yazısı ile yeni bir skandala imza attı. Dergide çırılçıplak 3 tane daha pozunun olduğu belirtilirken ünlü modelin çekimler için hatrı sayılır bir miktarda ücret aldığı iddia edildi.