BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ünlü modele şeyhten ahlaksız teklif!

Ünlü model Claudia Schiffer'a yapılan ahlaksız teklif gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Dünyaca ünlü Alman model Claudia Schiffer'in zengin bir arap şeyhinden ahlaksız bir teklif aldığını açıklaması gündeme bomba gibi düştü. 

Ünlü oyuncu Demi Moore'un başrölünü üstlendiği 1993 yapımı 'Ahlaksız Teklif' filmi Alman model Claudia Schiffer'ın başına geldi.

Güzel model inanılmaz bir servete sahip olan bir Arap Şeyhi tarafından bir gecelik ilişki için 3.8 milyon para teklifi almış.

1.20140228103407.jpg

Süpermodeller dünyada birçok erkek tarafından beğeni ile takip edilen ve arzulanan isimlerin başında gelmişlerdir. Yalnız onlar için tek sorun kimin doğru olup kimin yanlış olduğunu seçebilmektir.

Bu tarzda bir ahlaksız teklifle karşı karşıya kalan Claudia Schiffer başını dik tutup kendisine yapılan ahlaksızca teklif karşısında nasıl bir tavır sergileyeceğinden emin olduğu belirtildi.

2.20140228103744.jpg

43 yaşındaki deneyimli model 2000 yılında Matthew Vaughn ile evlendi ve kendisinin Caspar (12),  Clementine (9) ve Cosima (3) adında üç tane çocuğu var. Evli ve üç çocuk annesi olan Alman model geçtiğimiz günlerde aldığı ahlaksız teklif iddiaları ile gündeme oturdu.

TEK GECE İÇİN 3.8 MİLYON LİRA

İddialara göre bir Arap Prensi tarafından kendisine bir gecelik akşam yemeği geçirmesi dahilinde 1 milyon sterlin (3.8 Milyon TL) gibi bir fiyat teklif edildi.

3.20140228104218.jpg

Kendisine yapılan bu ahlaksız teklif karşısında çılgına döndüğü iddia edilen ünlü modelin yapılan teklifi sert bir dille reddettiği belirtildi. Claudia Schiffer'ın kendisine yapılan ahlaksız teklif karşısında
'Herşey para değildir! Ben sokağa çıktığımda başım dik bir şekilde gezmek istiyorum!' diyerek kendisine yapılan teklifi geri çevirdiği ve 3 çocuklu evli bir kadına bu tarz bir teklifte bulunmanın terbiyesizlikten başka birşey olmadığını belirttiği iddia edildi. 

Ünlü modele yapılan bu ahlaksız teklif gündeme otururken teklifi yapan Arap Prensinin isminin açıklanmadığı dikkat çekti.