BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.389,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kastamonu ticaret borsası yeni binasında

Kastamonu Ticaret Borsası'nın yeni binası düzenlenen törenle hizmete sokuldu. Törende il müftü vekili de dualar etti.

Abone ol

Kastamonu Ticaret Borsası'nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Kastamonu Ticaret Borsası'nın Arkeoloji Müzesi'nin arkasında bulunan yeni hizmet binasının açılışına, Kastamonu Valisi Mustafa Kara, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Musa Sıvacıoğlu, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar ve davetliler katıldı.

Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, “Hizmet binamızı açmamızın büyük önemi var. Yeni hizmet binamızın açılışını gerçekleştirdik ve bu özel zamanlamayla hiç kimseye nasip olmayacak tarihi bir gün yaşadık. 2005 yılında kurulan borsamız bugün kendi binasına kavuşmuş bulunuyor. Bu konuda bize büyük destek veren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na, arkadaşlarıma, çalışanlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum" dedi.

Yatırımlar

Yapılan konuşmaların ardından İl Müftü Vekili tarafından dua edildi ve kurban kesildi. Ticaret Borsası hizmet binasının kurdelesini de Vali Kara, Belediye Başkanı Topçuoğlu, Rektör Gökçebay, Garnizon Komutanı Aydın birlikte kesti.