BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.428,11
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

KSK evinde puan dağıtmayı sürdürüyor

Bank Asya 1. Lig'de İzmir temsilcisi Karşıyaka, Alsancak Stadı'nda Boluspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig'in 8. haftasında Karşıyaka, İzmir Alsancak Stadı'nda Boluspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan bıraktı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Kılıç, "İki puan kaybettik. Kazansaydık, kendi sahamızda maç kazanmak ve iki maç üst üste maç kazanmak gibi bir çok ilki bir arada yaşamış olacaktık. Ama olmadı taraftarlarımızdan özür diliyoruz'' diye konuştu.

Boluspor'un güçlü oyunculardan kurulu iyi bir takım olduğunu söyleyen Kılıç, "Rakibimiz çok güçlü bir takım. İlk yarı bize pozisyon dahi vermediler. Fakat ikinci yarı toparlandık ve üst üste pozisyonlar bulduk. Eğer değerlendirebilseydik daha farklı bir sonuç olabilirdi ama değerlendiremedik" dedi.

Bir soru üzerine forvet hattındaki sıkıntıyı dile getiren Kılıç, "Gol sorunu yaşadığımız bir gerçek. İleri uçta yeteri kadar organize olamıyoruz ama şu anda yapacak bir şeyimiz yok. Transfer yapamayacağımıza göre eldeki oyuncularımızı geliştirerek, çalışarak bu sorunumuzu halletmeye çalışacağız" diye konuştu.

Deplasmanda olmalarına rağmen iyi bir futbol sergileyerek bir puan alan Boluspor'da ise galip gelememenin üzüntüsü yaşandı. Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş yaptığı açıklamada, "Biz karşımıza çıkan bütün rakiplerimize karşı galibiyet için oynayan içerde dışarıda farkı gözetmeksizin her maçta kendi oyununu sahaya yansıtan güçlü bir takımız. Bugün de iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum.

Karşıyaka takımı, 90 dakika içinde kalemize sadece bir şut attı. O da defansa çarparak gol oldu. Üstün bir oyun sergilememize rağmen galip gelemedik ama alınan bir puan sezon sonunda bizi önemli yerlere getirebilir"
dedi. Hakemin yönetim şeklinden memnun olmadığını da belirten Eriş, "Hakem bir çok pozisyonu Karşıyaka lehine değerlendirdi. İkinci sarı karttan kırmızı kart olmasını beklediğimiz bir çok pozisyon var. Fakat maçın hakemi pozisyonları iyi süzemedi" diye konuştu.

Bolusporlu futbolcu Burak Akdiş ise yaptığı açıklamada, "İki takım için de pozisyon açısından kısır bir maçtı. Genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Biz Karşıyaka'ya göre daha çok mücadele ettik ve maçı daha çok isteyen taraftık. Maç boyunca kalemize gelen tek top gol oldu. Her şeye rağmen deplasman da alınan bir puan bizim için iyi bir sonuç" şeklinde konuştu.