BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kastamonu hava durumu yarın okullar tatil mi?

KASTAMONU hava durumu için uyarı verildi. Bugün okullar tatildi peki yarın Kastamonu'da okullar tatil mi hangi ilçelerde tatil kararı verildi.

Abone ol

KASTAMONU hava durumu için uyarı İTÜ Meteoroloji bölümünden geldi. Peki Kastamonu'da yarın okullar tatil mi?

İTÜ'den Prof. Dr. Orhan Şen, bu hafta yoğun kar yağışı, yağmur ve fırtınanın yurt genelinde etkili olacağını söyledi. Profesör kar yağışının etkili olacağı yerler arasında Kastamonu ilini de saydı. Profesör kar yağışının 2 gün boyunca etkili olacağı uyarısında bulundu.

KASTAMONU HAVA DURUMU

KASTAMONU için meteorolojinin hava durumu tahmini de kar gösterdi. Kastamonu'da bugün devam edecek kar yağışı yarın yerini yağmura bırakacak. 

KASTAMONU OKULLAR TATİL Mİ?

Kastamonu'da okullar tatil mi sorusunun yanıtı da netleşiyor. Kastamonu'da 5 ilçede bugün okullar tatil edilirken yarın yani 6 ocak çarşamba günü için de 6 ilçede okullar tatil edildi.

Kastamonu kent merkezi ile Abana, Ağlı, Cide, İnebolu ve Tosya ilçelerinde bugün okullar tatil edildi. Kastamonu'da yarın yani 6 ocak çarşamba günü ise Daday, Doğanyurt, Bozkurt, Şenpazar, Çatalzeytin ve Doğanyurt  ilçelerinde okullar tatil edildi.

Azdavay ilçesinde ise köy ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime salı ve çarşamba günleri ara verildi.