BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.503,17
HABER /  GÜNCEL

Kastamonu Çataloğlu ailesiyle ilgili flaş gelişme silahla vurulup...

KASTAMONU'da çıkan yangın sonrası ortalarda olmayan Çataloğlu ailesiyle ilgili son dakika gelişmeler yaşanıyor. Yanan evde sadece 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'nun cesedi bulunmuştu. Bugün çıkan yeni gelişmeler ise herkesi şoke etti

Abone ol

29 Kasım'da çıkan yangında kaybolan Çataloğlu ailesi her yerde aranıyordu. Müge Anlı'ya da katılan ailenin yakınları Çataloğlu ailesinin neden öldürüldüğü sorusuna yanıt aradı. Bugün ise Çataloğlu ailesiyle ilgili son dakika gelişmeler yaşandı.

Kastamonu'da merkeze bağlı Bürme köyünde 29 Kasım'da çıkan yangın sonrasında kaybolan aynı aileden 4' ünün silahla vurulduğu ve gömüldükleri yerde kazı çalışmaları başlatıldığı bildirildi. Olayla ilgili 2 kişinin daha tutuklandığı belirtildi. Çataloğlu ailesinin öldürülmesiyle ilgili tutuklu sayısı böylece 5'e çıktı.

YANGIN SÜSÜ VERİLDİ: İddiaya göre Çataloğlu ailesinin öldürülmesine yangın süsü verildi. 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'nun yanarak ölmesi fakat diğer aile fertlerinin orada olmaması esrarını koruyordu. Bugün çıkan bilgilere göre diğer aile fertlerinin vurularak gömüldüğü ortaya çıktı. Kastamonu'da çıkan yangın ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

 Fazıl Çataloğlu ile akrabası Ahmet Çataloğlu'na ait evlerin 21 gün önce yanmasının ardından Fazıl Çataloğlu ile eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu'ndan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatıldı. Yanan evlerden birinin enkazında Serdar Çataloğlu'na (12) ait olduğu değerlendirilen bir ceset bulundu. Ceset, otopsi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.