BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

Kaybolan Çiçekler Şerife Kaya bulundu mu İnci Ertuğrul bir anda...

Fox Tv'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında Emine Kaya görümcesi Şerife Kaya'yı arıyor. Doğduğu anda evlatlık verilen Şerife Kaya bulundu mu son durum ne? Şerife Kaya ile ilgili güncel bilgilere gelin yakından bakalım.

Abone ol

Doğduğu anda annesini kaybeden ve kardeşi evlatlık verilen Niyazi Kaya her yerde kardeşini arıyor. Kardeşini bulunca annesine kavuşacağını söyleyen Niyazi Kaya'nın açıklaması sonrası İnci Ertuğrul gözyaşlarını bulamadı.

28 yıl önce evlatlık verilen kardeşini arayan Şerife Kaya her yerde aranıyor. Annesi doğumda ölünce evlatlık verilen Şerife Kaya'nın kardeşi Niyazi Kaya kardeşine kavuşacak mı merak konusu oldu. Şerife Kaya ile ilgili bilgilere ulaşılırken canlı yayında yeni gelişme daha yaşandı. Niyazi ve Emine çiftinin bir bebekleri olduğunu öğrendi. Canlı yayında açıklama yapan ve kardeşine ulaşmak üzere olan Niyazi kızının olacağını söyledi. Kızının adına Ümmü İnci adını vereceğini söyleyen Niyazi Kaya, İnci Ertuğrul'un ağlamasına neden oldu. Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan İnci Ertuğrul, bu programla birlikte hayatında yeni bir pencere açılacağını söyledi.