BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.404,50
HABER /  DÜNYA

Kasımpaşa tesislerini açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşaspor Kemerburgaz Tesisleri’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, doğup büyüdüğü semtin takımı olan ...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşaspor Kemerburgaz Tesisleri’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, doğup büyüdüğü semtin takımı olan Kasımpaşaspor’un futbol ve diğer branşlarda da başarıya ulaşacağına inandığın söyledi.
Kasımpaşaspor’un Kemerburgaz tesisleri, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner, Kasımpaşaspor yöneticileri, Teknik Direktör Şota Arvaladze, futbolcular, ve çok sayıda davetli katıldı.
Tesislerin açılış kurdelasını kesen Başbakan Erdoğan, "Süper Lig’de müstesna tesislere sahip olan Kasımpaşamız’ın doğdum büyüdüğüm yer olması nedeniyle de uzun yılların beklentisiyle bu tür tesislere kavuşmuş olmasından dolayı bahtiyarlığımızı ifade etmek istiyorum. Örnek olma noktasında bu iddialı bir yatırım oldu. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte altyapısı ile birlikte çok daha güçlü bir geleceğe Kasımpaşaspor Kulübü sadece futbolda değil diğer branşlarda da adını yazdıracaktır. Bu yıl da iddialı bir çıkış yakaladı devam ediyor. Gerek başkan, gerek teknik ekip, gerekse futbolculara 2013-2014 sezonunda başarılar diliyorum. Bu aynı zamanda Kemerburgaz’ın değişim ve dönüşümüne de çok ciddi katkı sağlayan bir yatırım oldu" ifadelerini kullandı.
Başbakan Erdoğan, açılışın ardından tesisleri gezdi.
(İHA)