BIST 10.843
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.437,52
HABER /  SPOR

Kartalın kupa ikilisi

Baki Mercimek ve Gökhan Zan Ankaragücü maçı öncesi hem takım, hem de kendileri hakkında merak edilenleri anlattı.

Abone ol

Beşiktaş defansında Tigana'nın vazgeçilmezleri arasında yer alan Baki Mercimek ve Gökhan Zan bugünkü zorlu Ankaragücü maçı öncesi hem takım, hem de kendileri hakkında merak edilenleri anlattı.
Sezonun ilk yarısında Arsenal tarafından mercek altına alınan Gökhan Zan, bu nedenle gururlu olduğunu dile getirdi. Milli oyuncu, "Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum ve kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorum. Arsenal'dan bir teklif geldiği taktirde kulübüm uygun bulursa gitmek isterim" dedi.

Avrupa'yı istiyorum
İngiltere'de oynayabileceğini belirten Gökhan Zan, "Ben de daha önceki arkadaşlarım gibi Avrupa'da olmayı çok istiyorum" ifadelerini kullandı. Bütün bu gelişmeleri bir kenara attığını söyleyen siyah-beyazlı oyuncu, "Sadece ligi ve kupayı düşünüyorum. Uzun bir sakatlık dönemi geçirdim. Çok acılar çektim. Bu konuda Baki kadar şanslı değilim. Çünkü o omuzu çıktığı zaman geri takabiliyor" diye konuştu.
Ankaragücü karşılaşmasını final maçı olarak gördüklerini ifade eden Baki Mercimek ise, "Bu maçı alırsak Fortis Türkiye Kupası'nda geçen sene olduğu gibi bu yıl da kupayı kaldıracağımıza inanıyorum" yorumunu yaptı.

Kaynak: Milliyet