BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Katile benzerlik kabus oldu!

Dink'in katil zanlısı denilerek bazı televizyonlarda görüntüsü yayınlanan kişinin hayatı kabus oldu.

Abone ol

Agos Gazetesinin bulunduğu semtte polis ekiplerinin yaptığı aramada, zanlının tarifine benzeyen beyaz bereli bir kişinin kimlik kontrolü görüntüsünün bazı televizyon kanallarında şüpheli olarak gösterildiğini, bu kişinin kendisi olduğunu iddia eden Burakhan T, önce basın kuruluşlarını arayarak, suçsuz olduğunu ifade etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisi Burakhan T, olayın ardından geldiği Adana'da ailesiyle birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.

Terörle Mücadele Şube Müdürülüğü'nde ifadesi alınan Burakhan T, televizyonda zanlı olarak gösterildiğini, bunun gerçeğini yansıtmadığını belirtti. Burakhan T, olayın olduğu bölgede denetim olduğunu, ancak kendisinin
üzerinde her hangi bir suç delili bulunmadığı için diğer vatandaşlar gibi üstünün aranmasının ardından bırakıldığını vurguladı.

Emniyet Müdürlüğü'nde bekleyen gazetecilerin kendisini görüntülemesini istemeyen Burakhan T'nin, televizyonda yayınlanan görüntülerin ardından bazı gruplar tarafından hedef olabileceğini belirterek, polislerden kendisini
korumasını istediği öğrenildi.