BIST 10.843
DOLAR 32,21
EURO 34,99
ALTIN 2.441,30
HABER /  SPOR

Kleberson kızakta

Tigana, takımdan ayrılacağı söylenen Brezilyalı futbolcuyu, Ankaragücü maçının kadrosuna almadı...

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, takımdan ayrılacağı söylenen Brezilyalı futbolcuyu, Ankaragücü maçının kadrosuna almadı. Sambacının birkaç gün içerisinde siyah-beyazlılar ile yollarını ayırabileceği ifade edildi

Transferin en sessiz takımlarından Beşiktaş, bir oyuncusunu daha göndermeye hazırlanıyor. Çeşitli takımlarla transfer görüşmesi yaptığı belirtilen ve siyah - beyazlı yönetimin de gitmesine sıcak baktığı Kleberson'un, birkaç gün içinde takımdan ayrılabileceği belirtildi. Brezilyalı futbolcu, bu spekülasyonlar nedeniyle de Ankaragücü maçında kadro dışı kaldı.

Fortis Türkiye Kupası'nda bugün Başkent ekibini ağırlayacak olan siyah - beyazlıların Teknik Direktörü Jean Tigana, kendini bir türlü takıma motive edemeyen Kleberson'u 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Sambacı, son dönemde yapılan antrenmanlarda da bir türlü verimli olamıyor, çalışmalara kendini veremiyordu.

Kampa girdiler
Ali Güneş ve Mehmet Sedef'i de kadroya almayan Tigana, antrenmanlarda çeşitli sakatlıklar yaşayan, ancak iyileşen İbrahim Akın, Burak ve Gökhan Zan'ı ise kadroya dahil etti.
Kartal, Ümraniye Tesisleri'nde dün yaptığı son çalışmanın ardından kampa girdi. Tigana yönetiminde taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştiren siyah - beyazlılarda sakatlığı süren Mustafa Doğan ise kendi programını uyguladı.

Kaynak: Milliyet