BIST 10.567
DOLAR 32,26
EURO 35,01
ALTIN 2.480,09
HABER /  SPOR

Kartalda Helguera sesleri

Beşiktaş yönetimi, defans oyuncusu açığını İspanyol Ivan Helguera ile kapatmak istiyor.

Abone ol

Beşiktaş yönetimi, Teknik Direktör Tigana'nın özellikle istediği defans oyuncusu açığını İspanyol Ivan Helguera ile kapatmanın peşinde. Menajerlerin önerdiği futbolcu için yönetim hemen harekete geçti. Bu futbolcuya yıllık 1 milyon 750 bin euro önerildi. Bonservisi elinde olan Helguera'nın öncelikle Avrupa'dan bir takımda oynamak istediği belirtildi. Helguera'ya Milan ile birlikte dört takımın daha teklif götürdüğü öğrenildi. Ancak, defansın her bölgesinde ve orta sahanın gerisinde oynayan futbolcunun Beşiktaş'ın teklifini düşündüğü bildirildi.

Siyah-Beyazlıların, tribünlerini ayağa kaldıracak bu futbolcuyu mutlaka renklerine bağlamak istediği ve verilen teklifi de her an değiştirebileceği konuşuluyor.

İspanya'nın Santander şehrinde doğan 31 yaşındaki futbolcu sırasıyla Manchego, Albacete, Roma ve Espanyol'da oynadıktan sonra 1999 yılında Real Madrid'e geldi. Burada yedi yıl oynadı ve sayısız başarılara imza attı. Oyun okuma kabiliyeti çok iyi olan Helguera, son yıllarda kadrosuna bir çok yıldız futbolcu katan Beyaz Şimşekler'de mücadele eden ve takımı toparlayan isim olarak göze çarptı.