BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Kartal gözünü Barcayı dikti

Transferin hızlı takımı Beşiktaş, rotayı Barça'nın Brezilyalı yıldızına çevirdi.

Abone ol

Transferin hızlı takımı Beşiktaş, rotayı Barça'nın Brezilyalı yıldızı Edmilson'a çevirdi. Katalan kulübünden, sambacının gidişine onay çıktı. Siyah-beyazlılar, opsiyonlu kiralık sözleşmesi yapmak istiyor.


Transferin şampiyonu Beşiktaş, takımı güçlendirme konusunu son noktaya getirdi. Sezon başında kadrosuna Delgado, Nobre, Runje, Baki, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Burak Yılmaz gibi isimleri katan siyah-beyazlı yönetim şimdi de rotayı Brezilya Milli Takımı'nın ve Barcelona'nın defanstaki yıldızı Edmilson'a çevirdi. Geçen sezon da bu oyuncuyla ilgilenen ancak Barcelona'nın hocası Rijkaard vize vermediği için alamayan Kartal'ın önünde bu kez engel kalmadı. Hollandalı teknik direktör, Edmilson'un transferine onay verdi.

ALTERNATİFİ ZET KNIGHT
Beşiktaş, savunmanın ortasında ve ön libero oynayabilen Edmilson'u öncelikle opsiyonlu kiralamak istiyor. Bu oyuncudan verim alınabilirse gelecek sezon bonservisi alınacak. Barcelona'da yer bulması zor görünen Brezilyalı da Kartal'ın teklifine sıcak bakıyor. Sambacı yıllık 2 milyon euro istiyor. Ricardinho'nun ücretini Beşiktaş AŞ'nin hisselerini satarak ödeyebilen Beşiktaş yönetimi, Edmilson için Fulya projesinin gelirinin yetişmesini umuyor. Her ihtimale karşı, Tigana'nın Fulham'dan öğrencisi Zet Knight de yedek tutuluyor.

Haber: Fatih Doğan
Kaynak. www.sabah.com.tr