BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.395,80
HABER /  SPOR

Kartal aradığını buldu

Beşiktaş onunla her konuda anlaştı. Bonservis engeli aşılmak üzere..

Abone ol

NTV'nin haberine göre siyah-beyazlı yöneticiler, Deportivo'nun Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile her konuda anlaşma sağladı. 

Stoper mevkinde oynayan Coloccini ile pazarlıklarını tamamlayan Beşiktaş’ın önündeki tek engel İspanyol kulübün 6 milyon Euro’luk bonservis bedeli istemesi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde netleşmesi ve Arjantinli futbolcunun resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

COLOCCİNİ NASIL BİRİSİ?

Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyen Fabricio Coloccini, genelde stoper, libero ve ön libero mevkilerinde oynuyor. Geriden oyun kurma konusunda son derece başarılı olan tecrübeli futbolcunun diğer özelliği ise sert oynaması.
26 yaşındaki savunmacı bugüne dek 10 kez takım değiştirdi. Futbola Argentinos Juniors takımında başlayan Coloccini, Milan, San Lorenzo, Alaves, Atletico Madrid ve Villarreal kulüplerinde forma giydi. 2005 yılında Deportivo'ya transfer olan Coloccini fazla forma şansı bulamadığı için takımından ayrılma kararı aldı.

OYUNA KATKI YAPAN FUTBOLCU

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner de, Arantinli oyuncunun transferi için temasların sürdüğünü belirterek, "Deportivo Kulübü ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bugün itibari ile kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Ama bu oyuncuyu alırsak takımımıza çok büyük katkı yapacaktır. Biz Ulvi, Zago, Ronaldo gibi süreklilikleri olan ve oyuna her açıdan katkı yapan bir futbolcu transfer etmek istiyoruz. Böyle oyuncuları bulmak da kolay olmuyor. Coloccini aradığımız özelliklerde bir futbolcu" dedi.