BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karşıyaka Kayseri'den transfer yaptı

Karşıyaka yeni dönem transferlerinde Kayserisporlu defans oyuncusu Bayram Çetin ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Abone ol

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig'de Play-off'a çıkan ancak istediği sonuçları alamayıp Süper Lig'e yükselme şansını kaybeden Karşıyaka yeni dönem transferlerinde Kayserisporlu defans oyuncusu Bayram Çetin ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapılan imza törenine Karşıyaka Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan'ın yanı sıra kulüp yöneticileri de katıldı.

Yeni sezonda transfer arayışına devam ettiklerini belirten Başkan Çalışkan, "Önümüzdeki yıl ortaya koyduğumuz iddianın bir parçası olarak bu transfer gerçekleşiyor. Adam almak için transfer yapmıyoruz.

Karşıyaka'da oynamak için büyük bir yarış var. Bizler bu teklifleri reddetmek istemediğimiz için çok çalışıyoruz. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Transferlerimiz devam edecek.

Bugün tekrar nokta transferlerimizi masaya yatıracağız. Bir kaleciye ihtiyacımız var. Hocamız geldiği zaman hedeflere yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

Karşıyaka gibi bir takıma gelmekten mutlu olduğunu dile getiren Bayram Çetin ise, "Karşıyaka'yı layık olduğu yerlere çıkaracağız. Kayserispor'da sakatlıklarımdan ötürü çok forma giyemedim.

Burada daha iyiyim. İnşallah Karşıyaka ile Süper Lig'e geri döneceğim" dedi. Geçtiğimiz yıllarda İzmirspor, Aksekispor ve Altınordu'da oynayan 25 yaşındaki Bayram Çetin, geçen sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig'de 10 maçta forma giydi.