BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.440,73
HABER /  DÜNYA

Karnı burnunda hırsız uslanmadı

Samsun’da 6 gün önce mahkeme tarafından doğum yapacak diye serbest bırakılan 9 aylık hamile olan 18 yaşındaki hırsız, karnı burnunda yine bi...

Abone ol

Samsun’da 6 gün önce mahkeme tarafından doğum yapacak diye serbest bırakılan 9 aylık hamile olan 18 yaşındaki hırsız, karnı burnunda yine bir evden hırsızlık yapınca yakalandı. Mahkemeye sevk edilen ve günü geçtiği öğrenilen hırsız, yine adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde bir hafta önce Emine Y. (37) adlı kadın, okula giden çocuğunu okul servisine bindirmek için 4. kattaki evinin kapısını çekip dışarı çıktı. Çocuğunu okul servisine bindirip 3 dakika sonra eve dönen Emine Y., anahtarla evinin kapısını açtığında koridorda 18 yaşındaki 9 aylık hamile olan Gülcan G. ile göz göze geldi. Ev sahibi Emine Y., evde ne yaptığını sorduğunda evlerden hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan Gülcan G., susadığını ve tuvalet ihtiyacını gidermek için eve girdiğini ileri sürdü. Emine Y., polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polisler Gülcan G.’yi gözaltına aldı. 6 gün önce çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından doğum yapacağı için serbest bırakılan Gülcan G., dün de Kılıçdede Mahallesi’ndeki bir apartmanın 7. katında oturan Nur Ö.’nün (66) evinin kapısını zorlayarak içire girip 130 lira para ve kredi kartlarını çaldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, Gülcan G.’yi bu sabah yakalayarak gözaltına aldı. Karnı burnunda yine hırsızlık yapan Gülcan G., doğum için bir gün önce gününün geçtiğini ve her an doğurabileceğini söyledi. Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından doğum yapacağı için adli kontrol şartı ile yine serbest bırakıldı.
(İHA)