BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Karısıyla tartıştı kendini kaybetti

Adana'da eşiyle tartıştıktan sonra kendisini eve kilitleyip mutfak tüpü açarak intihar etmek isteyen kişi, polis ve itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı

Abone ol

Eline aldığı ekmek bıçağıyla çatıya çıkan Erkan A, komşusu tarafından ikna edildi

Eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından kendisini eve kilitleyip mutfak tüpünü açarak intihar girişiminde bulunan koca, polis ve itfaiye ekiplerinin eve girmesi üzerine eline bıçak alıp çatıya çıktı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi'nde su tesisatçısı olarak çalışan Erkan A. (38), bir süre önce ekonomik nedenlerle eşi Nesli A. (37) ile tartıştı. Nesli A, tartışma sonrası eşinin kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla polise şikayette bulundu.

Polis tarafından aranan Erkan A, bugün geldiği evinde görüşmek istediği eşiyle yeniden tartışınca eşi ve iki çocuğunu dışarı çıkartarak kapıyı kilitledi. Gürültü üzerine sokağa çıkan mahalle sakinleri, Erkan A'yı sakinleştirmek istedi. Mutfak tüpünü açtığını ve kendisini yakacağını söyleyerek kimsenin eve yaklaşmamasını isteyen Erkan A, vatandaşların haber vermesi üzerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışıldı.

İkna girişimi sonuçsuz kalınca itfaiye ve polis ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. Bunun üzerine eline aldığı ekmek bıçağıyla ikinci kattaki evlerinin çatısına çıkan Erkan A, polislerin çatıya çıkıp kendisini ikna etmek istemesi üzerine de duvardan sarktı. Polislerin geri çekilmesi üzerine tekrar yukarı çıkan Erkan A, sigara istediği komşusu tarafından ikna edilerek aşağı indirildi.

Hürriyet Polis Merkezi'ne götürülen Erkan A'nın daha önce de evinde mutfak tüpünü açarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.