BIST 10.263
DOLAR 32,34
EURO 34,82
ALTIN 2.377,47
HABER /  MAGAZİN

Karım Kıvançın kucağında

Gümüş karakteri ile tanınan Songül Öden'in eşinden şok açıklamalar geldi.

Abone ol

Gümüş dizisi ile tanınan Songül Öden hakkında eşi Canberk Uçucu çıplak fotoğraf çektirdiği iddiasında. "Bir göğsü ortada bu fotoğraf bana mail ile gönderildi. Evliyken çekilmiş bir fotoğraf..." iddiasında bulunan Uçucu, eşinin dizi arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile ilişkisi olduğu iddiasında.

Eşinin kendisine ait olan evi sattığını, arabasını ise kardeşinin üzerine geçirdiğini öne süren Uçucu, "27 Temmuz’da ise ’Ben senden ayrılıyorum’dedi. Eşim ve ailesi paraya çok düşkün" dedi.

İşte Canberk Uçucu'nun iddiaları;

*"Eşim yalancı, sahtekar ve hayatı para üzerine kurulu bir insan. Benim ise parayla hiç ilgim yok."

*Annesi ve abisi Songül’ün öpüşmesini bile kabul etmezken ben ’Hayır biz oyuncuyuz’ diye onları ikna ediyordum. Eşime gerçekten çok destek oldum. Ama eşim benden onun yanında çanta olarak gezmemi istedi. Ben çanta değilim.

*Bana eşimin çıplak fotoğrafı 15 gün önce geldi. Ben çekmedim, biri çekip bana mail olarak atmış. Kimin çektiğini bilmiyorum. Fotoğraf evliyken çekilmiş bunu biliyorum.

*O fotoğrafın çekim sırasında soyunurken çekildiğini söyledi ona inandım. Ama şimdi anlıyorum ki Songül adil ve dürüst bir insan değilmiş. Evliyken ihanete uğradığımı düşünüyorum.

*Ben eşime Kıvanç’ın kucağına oturduğu fotoğrafları sordum o da bana ‘çekimlerden’ dedi. Ama o fotoğraflar dizide hiç yayınlanmadı. Eşim Kıvanç’ın kucağında oturuyor. // (Haber: Gülşen Yüksel/Vatan)