BIST 10.260
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,58
HABER /  SPOR

Kartal hücumda etkisizdi

Fransa'da şansız bir yenilgi. Beşiktaş'ın hocası sertlikten yakındı.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Olympique Marsilya maçında şansız bir gol yediklerini söyledi. Sağlam, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, oyunun tam 0-0 skora kilitlendiği anda şansız bir gol yediklerini ifade etti.

Ertuğrul Sağlam, 2-0'lık yenilgiyi beklemediklerini ifade ederek, ''Karşılaşma öncesinde en azından buradan bizi gelecek adına umutlandıracak bir sonuçla ayrılmayı düşünüyorduk. Kendi açımızdan futbolun pozitif tarafıyla ilgili iyimser konuşmayacağım. 75. dakikaya kadar rakibin ataklarını savuşturmaya çalıştık.

Bu arada pozisyon aradık ve bulmaya çalıştık. Rakibimiz gole kadar kalemizde çok net pozisyon bulamadı'' diye konuştu. Yedikleri golün ardından rakip kalede gol aradıkları sırada geride açıklar verdiklerini kaydeden genç teknik adam, ''Daha sonra ikinci golü yedik. Bu maçı unutmak zorundayız. 3 gün sonra Turkcell Süper Lig'de maçımız var. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk karşılaşmamızı yaptık. Daha önümüzde 5 maç var. Bu akşam kaybettiğimiz puanları bundan sonraki karşılaşmalarda telafi etmeye çalışacağız'' dedi.

''HAKEM SERTLİĞE GÖZ YUMDU''

Siyah-beyazlı takımın teknik adamı, hakemler konusunda fazla konuşan biri olmadığını, ancak maçın hakemlerinin sertliğe göz yumduğunu dile getirdi. Hakemlere bu konuda serzenişte bulunan Sağlam, ''Bir oyuncumuzu bu yüzden kaybettik. Maç içinde birkaç sakatlık oluşabilecek pozisyonları görmezden geldi'' diye konuştu.

''OFANSTA SIKINTILARIMIZ VAR''

Ertuğrul Sağlam, ofansta sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti. Sağlam, oyunun ofansif yönüyle alakalı daha üretken olmaları gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi: ''Bu maç bazı şeyleri düzeltme açısından yol gösterici olur diye düşünüyoruz. Takım olarak bu konuda sıkıntılarımız var. Maç öncesinde sonucu 0-0'a bağlayalım, bir puan alalım diye bir beklentimiz yoktu. Ama maçın gidişatı artık olayı oraya sürükledi. Ön tarafta çok üretken olmayınca gol yememeyi de oyunun son bölümünde bir kazanç olarak düşünmeye başladık.''