BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,59
ALTIN 2.415,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kardeşlik köprülerinin temelleri atıldı

Çekmeköy’de, yaşayan maddi durumu yetersiz aileler ile ekonomik durumu iyi aileler arasında kardeşlik köprüsü kuracak Kardeş Aile Projesi hayata geçirildi.

Abone ol

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı gecede sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi.

Çekmeköy’de yaşayan maddi durumu yetersiz aileler ile ekonomik durumu iyi aileler arasında kardeşlik köprüsü kuracak Kardeş Aile Projesi hayata geçirildi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı gecede sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, İdari ve Mülki Erkan’ın da hazır bulunduğu gecede projeye Sanatçı Metin Şentürk, Ağaoğlu Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Roman Mağazalarının Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy, iş adamı İrfan Cengiz ve daha birçok yerel yönetici ve STK temsilcisi de destek verdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Çekmeköy’ün sosyal dayanışma ruhunun hala canlı olduğu şanslı bir ilçe olduğunu söyledi. Programa eşi ile birlikte katılan Metin Şentürk projeyi kalbiyle hissettiğini ve elinden gelen her desteği vereceğini söyledi.

Geceye katılan iş adamları da projeye destek olma sözü verirken, böyle bir sosyal dayanışmaya vesile olduğu için Çekmeköy Belediyesi’ne teşekkür etti.