BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.432,87
HABER /  GÜNCEL

Kardeşine fuhuş yaptırırken yakalandı

Bolu polisi, 17 yaşındaki kız kardeşini erkeklere satan abla ve onun erkek arkadaşını suçüstü yakaladı

Abone ol

Bolu'da ihbar üzerine harekete geçen polis rezaleti ortaya çıkardı.

Bolu'da, 17 yaşındaki kız kardeşi B.Y.'yi fuhuşa sürüklediği iddia edilen 27 yaşındaki H.Y. ile erkek arkadaşı 28 yaşındaki E.E., tutuklandı.

Devlet koruması altına alınmasına karar verilen B.Y., ablasının tutuklandığını öğrenince sinir krizi geçirip baygınlık geçirdi.

screen-shot-2012-11-09-at-9.49.50-am.png

POLİSLER EVE BASKIN YAPTI

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Aktaş Mahallesi'ndeki bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Dün gece eve baskın yapan polisler, H.Y.'nin, erkek arkadaşı E.E. ile birlikte kız kardeşi B.Y.'ye fuhuş yaptırdığını tespit etti. E.E. ve H.Y. gözaltına alınırken, B.Y. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

İfadeleri alınan E.E. ile H.Y. 'küçük yaştaki kıza fuhuş yaptırma' suçundan bu sabah adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan E.E. ile H.Y. cezaevine gönderilirken, gazetecilere saldırdı. H.Y. gazetecilere tekme atmaya çalışırken, E.E. ise küfürler yağdırdı.

GENÇ KIZ ÇOCUK ESİRGEME KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Ablasının tutuklanması üzerine adliyenin önünde sinir krizi geçiren B.Y. baygınlık geçirdi. Polisler, bir süre sonra kendisine getirilen B.Y.'yi ona bakacak birinci dereceden akrabası olmadığı için araca koyarak Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na götürdü. Genç kız 18 yaşını doldurana kadar burada devlet himayesinde kalacak.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ DE BUNU YAPARSA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'da bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki E.D aynı evde yaşadığı dayısının kızı 14 yaşındaki M.G’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay Döşemealtı İlçesi, Yeniköy Mahallesi’nde meydana geldi. Aynı evde yaşayan kuzeni E.D’nin kendisine tacizde bulunduğunu söyleyen M.G (14) olayı ailesine anlattı. Bunun üzerine polis merkezine giden M.G’nin ailesi E.D’den şikayetçi oldu.

Bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan E.D polis tarafından gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları reddeden E.D’nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği açıklandı.

BÖYLE ŞAKA OLUR MU?

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ARKADAŞ ŞAKASI HASTANELİK ETTİ

Bursa'da kaldığı yurdun dördüncü katındaki odasından sigara içmek için yangın merdivenine çıkan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Onur Uzman, iddiaya göre 21 yaşındaki arkadaşı A.G.'nin yaptığı el şakasından korunmak isterken aşağı düştü. Çenesi kırılan genç, hastanede tedavi altına alındı.

Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Onur Uzman, aynı üniversitede Endüstri Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan arkadaşı A.G. ile Kredi ve Yurtlar Kurumu binasının dördüncü katındaki odasında dersleri olmadığı için sohbet ederken, sigara içmek için yangın merdivenine çıktı. Burada birbirlerine el şakası yaptıkları öne sürülen gençlerden Onur Uzman, korunmak isterken dengesini kaybederek aşağı düştü. Çenesi kırılan dişleri dökülen Uzman, yoldan geçen bir araç ile UÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, iç kanama tehlikesine karşı kontrol altında tutulduğu öğrenildi.

Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan A.G. ise ifadesi alınması için polis merkezine getirildi. Olayla ilgili başlatılana soruşturma sürüyor.

BULDUKLARU SIVIYI İÇİNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ÖNCE DİLLERİ ŞİŞTİ ARDINDAN...

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokakta bulup eve getirdikleri 2,5 litrelik şişenin içinde bulunan koyu renkli sıvıyı içen 3 kardeşten biri zehirlenerek ölürken, iki kardeşin sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Nusaybin İlçesinin Gırnavas Mahallesi Doğa Sokakta oturan Adnan Yakışır'ın çocuklarından Mehmet Şerif Yakışır (3) ile ikizi Latife Yakışır (3) ve ablaları Fatma Yakışır (5), sokakta oynarken içinde koyu renkli sıvı bulunan 2,5 litrelik şişeyi eve getirdiler. Evde şişenin içindeki koyu renkli sıvıyı içen çocuklar aniden fenalaştı. Dilleri şişen ve solunum sıkıntısı çeken 3 kardeş babaları Adnan Yakışır tarafından Nusaybin Devlet Hastanesine götürdü. Burada ilk müdahaleleri yapılan çocuklardan Latife Yakışır (3) kurtarılamadı. Sağlık durumları ağır olan diğer iki kardeş Fatma ile Mehmet Şerif Yakışır ambulansla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ölen Latife'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Nusaybin Devlet Hastanesi morguna konuldu. Polis ekipleri şişenin içinde bulunan sıvının ne olduğunu belirlemek için araştırma başlatıldı.