BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.397,29
HABER /  SPOR

Karanın 2.5 saatlik trafiği

Ümit Karan'ın trafiği baş döndürdü. İbre Fener'den yanaydı. Sonra bir şeyler oldu ve Cimbom'a döndü.

Abone ol

İşte Ümit Karan'ın Galatasaray'da kalmaya karar verdiği gün yaşananlar:

1 Fenerbahçe ile prensipte anlaşan Ümit, Cuma günü idmana alınmadı. Akşam saatlerine kadar Fenerbahçe'ye gitmeye sıcak bakıyordu. Hatta Fenerbahçe yönetimine yakın isimlerin "Hayırlı olsun" mesajlarına "Teşekkürler" yanıtını verdi.

2 En son saat 21:00'de Fenerbahçe'ye yakın bir isimle konuşup: "Aziz Başkan mutlu mu? Camia beni kabul eder mi?" sorularını sordu.

3 Bu saatten sonra Galatasaraylı yöneticilerin ikna çabaları yavaş yavaş sonuç vermeye başladı. Galatasaray TV'de alt yazıyla geçen taraftar mesajlarından "Bizi bırakma Ümit" seslenişlerini görünce çok etkilendi.

4 Ücretinde indirim isteği geri çekilip yöneticiler tarafından "Bizim için çok önemlisin" mesajı net bir biçimde verilince 23:30'da "Taş yerinde ağırdır" deyip son kararını verdi.

5 23:35'te yöneticiler Feldkamp'ı arayıp "Ümit yarın tekrar idmanlara çıkacak" dediler. Feldkamp'ın cevabı: "Kararını verdiyse mutlu olurum" şeklinde oldu. Ümit iyice rahatladı.

6 Ümit, 23:50'de menajeri Harun Arslan ile konuştu ve kesin kararının Galatasaray'da kalmak olduğunu bildirdi. 00:00'da yakın çevresine son kararından duyduğu mutluluğu anlattı. 00:20'de telefonu kapattı.

7 Dün sabah idmana çıktı ve idmanı izlemeye gelen Galatasaraylı taraftarların sevgi gösterileri altında yeniden çalışmalarına başladı.