BIST 10.174
DOLAR 32,26
EURO 35,09
ALTIN 2.458,61
HABER /  SPOR

Karan ve Zapotocnye ceza

PFDK, Ümit Karan ve Zapotocny'e 2 resmi maç oynamama cezası verildiği belirtildi.

Abone ol

Futbol Federasyonu'nun sitesinde açıklanan PFDK kararlarına göre, Sivas'ta 24 Ocak Salı günü oynanan Sivasspor - Galatasaray maçında karşılaşmanın yan hakemine yönelik yaptığı hareket sonucu kırmızı kart gören sarı - kırmızılı futbolcu Ümit Karan'a 2 resmi maç oynamama cezası verildiği belirtildi.

Ayrıca yine bu maçta kırmızı-bayazlı kulübe, Sivasspor seyircisinin neden olduğu saha olayları nedeniyle 5 bin TL ve müsabakaya biletsiz seyirci alındığı gerekçesiyle de 15 bin TL para cezası verilirken, sarı-kırmızılı taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle de Galatasaray'a 10 bin TL para cezası verildi.

Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel de bu karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada sonucunda, federasyonun saygınlığını zedeleyici isnat ve eylemlerinden dolayı sportmenliğe aykırı hareket gerekçesiyle 21 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırıldı.

ZAPOTOCNY'E DE 2 MAÇ CEZA...

PFDK Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Beşiktaş Denizlispor maçında kırmızı kart gören siyah-beyazlı futbolcu Zapotocny'e de 2 maç ceza verdi.

Beşiktaş Kulübü'nün de siyah - beyazlı taraftarların neden olduğu saha içi olaylar nedeniyle de 10 bin TL para cezası ödemesi kararı aldı.