BIST 9.104
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,15
HABER /  MEDYA

Karadayı 95. bölüm Savcı Turgut Feride'nin peşinde

Karadayı'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümü yine çok heyecanlı. Mahir için emir gelmiştir, kabadayılar Mahir'i öldürmek için masaya oturmuşlardır. Bu iş için Orhan seçilir

Abone ol

Karadayı'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümü yine çok heyecanlı. Mahir için emir gelmiştir, kabadayılar Mahir'i öldürmek için masaya oturmuşlardır. Bu iş için Orhan seçilir

Kabadayıların Mahir'i tek başına kıstırıp öldürmeye çalışacağını öğrenen Nazif ve Dalyan onu yalnız bırakmamıştır. Mahir'in bütün sevenleri desteğe gelmiştir. Babasını arkasında dağ gibi dururken görün Mahir çok mutlu olmuştur. 

screen-shot-2015-01-26-at-9.42.00-am.png

Sonunda Nazif Mahir'i affetmiştir. Mahir'in sürekli gücüne güç katıyor olması kabadayıları çileden çıkarmaktadır. Artık Mahir'i ortadan kaldırmak zorundadırlar, bunun için de Orhan'ı kullanmaya karar verirler.

screen-shot-2015-01-26-at-9.41.43-am.png

Orhan'dan Mahir'i öldürmesini isterler. Orhan kabadayılarla eşit koşullarda masaya oturabilmek için Mahir'i öldürmeyi kabul edecek midir?

screen-shot-2015-01-26-at-9.41.34-am.png

Turgut'u karşısında gören Necdet ilk şoku atlatmıştır. Turgut Necdet'e ihanetinin bedelini ödemek zorunda olduğunu söyler. Necdet, Turgut'un teklifini kabul edecek midir? Turgut'un asıl amacı nedir? Necdet'le görüştükten sonra planını uygulamaya geçen Turgut adliyeye gider ve Feride'nin karşısına çıkar. Bambaşka bir kimlikte sıradan bir vatandaş gibi Feride'ye yaklaşır. Feride onu gördüğünde büyük şok yaşar. Bu karşılaşma sonunda Turgut Feride'ye çok önemli belgeler verir. Feride artık Seyit cinayetiyle ilgili bütün gerçekleri öğrenmiştir. Sevdasının eli kanlı bir katil olduğunu öğrenen Feride deliye döner. Sevdası ve kendini adadığı adalet arasında sıkışıp kalır. Feride Mahir'i adalete teslim edecek midir?

94. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karadayı 94. Bölüm'e Savcı Turgut'un geri dönüşü damgasını vurur. Mahir'in kabadayılarla mücadelesi devam ederken, Necdet Savcı Turgut'tan gelen mektupla sarsıldı.

Karadayı son bölümde Savcı Turgut'un yeniden diziye dönüşü sosyal medyada olay oldu.

Geçen sezon yayınlanan bölümlerde senaryo gereği ölerek diziden ayrılan Savcı Turgut’u canlandıran Yurdaer Okur Karadayı’ya sürpriz bir dönüş yaptı. Dizinin fenomen karakterlerinden olan Savcı Turgut Necdet’le karşı karşıya geldi. Karadayı’nın sakin duruşunun ardına sakladığı şeytani planları ve asla yılmayan kötülükleriyle izleyenleri iki sezon boyunca merakla izlettiren fenomen karakteri Savcı Turgut’un diziye dönüşü sosyal medyada da çok konuşuldu. Karadayı’nın seyircileri Yurdaer Okur’un tekrar dizide rol almasından memnun oldular.

İŞTE SAVCI TURGUT'UN GERİ DÖNDÜĞÜ SAHNE



Nzn ‏@nznipk  

Ölen birinin geri gelmesi hiç bu kadar sevinmemiştim yüzyılın en sevilen kotu karakteri turgut savcı #Karadayı

İstiklal Akarsu ‏@istiklalAkarsu 

Karadayı, geçen sezon ölen savcı Turgut'u dirilterek Walking Dead'e selam çaktı, helal olsun.

Alper Karaman ‏@alperkaraman28  

Karadayı eski havasına dönüyor gibi;Turgut Savcı'nın da tekrar dizide olması iyi oldu...

Murat Aksoy ‏@murataksoy 

İmkansızdı gerçek oldu. Rekasiyon (Star) dizisinde Gürkan'ı oynayan Savcı Turgut, dizi kaldırılınca daha önce öldüğü Karadayı (ATV) dirildi.

Hakan Aktürk ‏@hakanezel1985

Savcı Turgut: "Hayata geri dönmemi tahayyül edemediğinizi ziyadesiyle biliyorum. Mamafih, hakikat bu cancağızım" :))) #Karadayı

Bergüzar Korel Web ‏@Berguzar_Korel  

Tam bitti Dediğin anda yeniden başlar hayat cancağızım! #adaletiararken #turgutsavcı

Gömülü resim için kalıcı bağlantı
Mehmet YILDIZ ‏@mehyildiz

Savcı Turgut geri mi döndü #karadayı

Mahir adaletin yerini bulması için bildiği yolda ilerliyor. Mahir, adaletin yerine gelmesi için doğru bildiği yolda kirlenmeden yürümeye çalışırken, sonunda babasının anlatmak istediği noktaya gelmiştir. Annesi ve küçük Nazif'in katili Seyit'i öldürüp, İlknur'a zarar vermesine engel olmuştur ama temiz kalmayı başaramamıştır. 

screen-shot-2015-01-19-at-11.58.48-am.png

Bir canı almış olmanın ağırlığı vicdanına ve omuzlarına çöker. Mahir bu yükle başa çıkmaya çalışırken, Seyit'in öldürüldüğünü öğrenen kabadayılar artık ondan kurtulmaları gerektiğine karar verirler. Bunun için Mahir'i tek başına savunmasız bir şekilde kıstıracaklardır. 

screen-shot-2015-01-19-at-11.58.54-am.png

Mahir kabadayıların oyununa gelecek midir? Seyit'in ölüm biçimi ve Mahir'in davranışları Feride'nin şüphelenmesine neden olmuştur. Kuşkularının boşa çıkması için dualar ederek Mahir'in Seyit'i öldürüp öldürmediğini anlamaya çalışır. Feride sevdasının Seyit'i öldürdüğünü öğrenecek midir? Necdet Ayten'i ikna etmesi için Feride'yi tehdit etmiştir.

screen-shot-2015-01-19-at-11.59.01-am.png

Feride'nin Ayten'i ayaklarına getirmesini beklerken gelişen olaylar Necdet'in korku dolu anlar yaşamasına neden olacaktır.