BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.410,52
HABER /  MEDYA

Paramparça 9. bölüm Hazal yeni hesaplar peşinde

Paramparça yeni bölümde yine işler karışıyor. Hazal yeni taktikler peşinde. Cansuyu evden atmak için yeni planları yapıyor. Gülseren'in ise yine başı dertte

Abone ol

Paramparça yeni bölümde yine işler karışıyor. Hazal yeni taktikler peşinde. Cansuyu evden atmak için yeni planları yapıyor. Gülseren'in ise yine başı dertte

Dilara’nın aile imajlarını düzeltmek için ayarladığı TV programının fiyaskoyla sonuçlanmasının ardından Cansu’nun da evden gitmesiyle ortalık iyice karışır.

screen-shot-2015-01-26-at-9.27.07-am.png

Kızlarının peşine düşen Cihan ve Dilara onu hiç ummadıkları bir yerde bulur. Ancak daha önce davranan biri vardır. Cansu’nun Gülseren’e “Seninle kalabilir miyim” diye sormasına tanık olan Dilara hiç beklemediği bu gelişme karşısında şoka girer. Bütün bunlar olurken Hazal da yalıdaki yerini sağlamlaştırmak için yepyeni bir taktik geliştirir.

screen-shot-2015-01-26-at-9.27.17-am.png

Gülseren’e büyük tuzak! 

Gülseren’i Cihan’dan uzak tutmaya kararlı olan Rahmi ise fırsat kaybetmeden yeni bir planı Dilara’nın onayıyla devreye sokar. Rahmi’nin baş başa buluşma teklifini kabul eden Gülseren’e tuzak kurulmuştur. Bu arada Keriman da boş durmaz. Onun da Gülseren ile ilgili ince hesapları vardır. 

screen-shot-2015-01-26-at-9.26.49-am.png

8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan, Dilara’dan boşanmakta ısrarcıdır. Dilara bunu tek bir şartla kabul edeceğini söyler ve ekler:  “Cansu ve Hazal benimle yaşayacak. Gülseren hiçbir şekilde ne Cansu’yu ne de Hazal’ı görmeyecek.”

Gülseren, bir yandan kendisine atılan iftirayı temizlemek diğer yandan da yalıya yerleşen ve halinden hayli memnun görünen Hazal’ı geri alabilmek için harekete geçer ancak Hazal’ın, ‘O kadın’ diye bahsettiği Gülseren’in yanına dönmeye hiç niyeti yoktur. 

screen-shot-2015-01-19-at-11.46.36-am.png

Dilara’nın planları altüst oluyor
Hazal yerleştiği yalının ve yaşamaya başladığı hayatın kurallarını hiçe sayar. Açgözlülüğü, kabalığı ve şımarıklığı Dilara’yı zaman zaman çileden çıkarsa da, Dilara amacına ulaşıncaya kadar onun huyuna gitmesi gerektiğinin bilincindedir. 

screen-shot-2015-01-19-at-11.47.14-am.png

Cansu, herkesin yüreğini ağzına getiriyor.
Bütün bunlar olup biterken gazetede çıkan bir haber herkesi allak bullak eder. Bu haberle birlikte Dilara’nın planları da altüst olur. Dilara, yalıda kendi varlığını koruyabilmek için her şeyi göze alan Rahmi Bey’in desteğiyle, kimsenin kendisinden beklemediği bir şey yapar.

screen-shot-2015-01-19-at-11.47.18-am.png

Ancak işler burada da istediği gibi gitmez. Ozan, Gülseren’e kameralar karşısında ‘Ailemizin metresi’ deyince ortalık karışır.

screen-shot-2015-01-19-at-11.47.25-am.png

Cansu ise tüm bu yaşananlara daha fazla dayanamayarak aldığı zor kararla herkesin yüreğini ağzına getirir. 

7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Paramparça yeni bölümde işler karışıyor. 7. bölümde Dilara, Gülseren'e öldürücü darbeyi vurur. Cihan iki arada kalır ve ne yapacağını bilmez

Son bölüm finalinde yalıda Rahmi’nin Gülseren’in kolyesini Erkan’ın cebinde bulduğunu söylemesiyle Cansu, Hazal, Cihan ve Gülseren bambaşka bir şokun içine sürüklendiler.

screen-shot-2015-01-12-at-10.10.24-am.png

Dilara’nın düzenlediği yemeğin, sırf kendisini küçük düşürmek ve çocuklarının önünde suçlamak olduğunu anlayan Gülseren, “Hayat Adil değil Dilara, benim size gücüm yetmez!”diyerek yalıdan ayrılacak, yaşananlar Cihan ile Dilara’nın ilişkisini iyice çıkmaza sokacak. 

screen-shot-2015-01-12-at-10.10.38-am.png

Bir yandan babası, diğer yandan karısı tarafından üzerinde kurulan baskılar sonucu geri dönülmez kararlar vermek zorunda kalan Cihan, Dilara’ya rest çekecek.

Dilara, Cihan’ın kendisinden boşanmak istemesinin sebebi olarak gördüğü Gülseren’e öldürücü bir darbe indirmeye karar verir ve harekete geçer. 

screen-shot-2015-01-12-at-10.10.53-am.png

Her şeyini kaybettiğini düşünen Gülseren’se hayattan umudunu kesmiştir. Bir yandan yemekte yaşadıkları, diğer yandan görümcesi Keriman ve kızı Hazal’ın sözleri beyninde yankılanmaktadır. Bütün bu olayların etkisiyle kendini kaybeden Gülseren esas şoku gözünü açtığında başucunda bekleyen kişiyi gördüğünde yaşar.

6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dilara’nın, evine gittiği Gülseren’e beklenmedik bir teklifte bulunup, “Cihan’la oturduk düşündük ve sizi evimize davet etmeye karar verdik! Cansu da olsun, Hazal da olsun, hep beraber konuşalım!" demesiyle, yaşananlar çok farklı bir boyuta geliyor.

screen-shot-2015-01-05-at-10.06.17-am.png

Gülseren, Dilara’nın “Çocuklar için en doğru olanı oturup hep birlikte konuşalım” teklifini kabul edip, Hazal ve Keriman’la birlikte yalıya gidiyor.

Hazal’ın yalının ihtişamından etkilenerek hangi odada kalacağını sorması hem Gülseren’i hem de Cansu’yu sarsacak. Eşi Dilara ile kızını yetiştiren Gülseren arasında kalan Cihan için ise zor anlar yaşayacak.

screen-shot-2015-01-05-at-10.06.30-am.png

Hayatı boyunca özendiği zengin yaşama kavuşma hayallerinde olan Hazal, Cansu’nun odasını, eşyalarını görünce gittikçe hırçınlaşıyor. Cansu da yaşananların baskısıyla ilk defa bir araya geldikleri Hazal’a karşı gittikçe sert cümleler kurmaya başlıyor.

screen-shot-2015-01-05-at-10.06.37-am.png

Hazal ve Cansu’nun doğumda karışmalarının kendisi için fakirlikten kurtulmanın tek yolu olduğunun farkında olan Keriman, bu zengin aileden para koparmak için aklına gelen her yolu deneyecek ve hayatında ilk kez kapısından girdiği böyle zengin bir yaşam karşısında amacına kavuşmak için her şeyi yapacaktır.  

Dilara’nın kendi evinde verdiği akşam yemeğinde bomba patlıyor!

Gülseren’in bilmeden yaptığı bir ihmalkarlık iki ailenin bir araya geldiği akşam yemeğini zehir ediyor. Olanlar Dilara’yı bile şaşkına çeviriyor. Bu akşamdan sonra ilişkiler daha da sertleşiyor ve çıkmaza giriyor.

PARAMPARÇA'DA NELER OLDU?

Hazal’ın kaza geçirdiğini duyan Dilara hastaneye koşar ancak orada gördükleri Dilara’nın hiç hoşuna gitmez. Dilara ile arası iyice bozulan Cihan evden ayrılmaya karar verir fakat bu o kadar kolay olmayacaktır.

paramparça-1.20141229093902.jpg

Cihan ile aralarındaki aşkın imkansız olduğunu düşünen Gülseren, Cihan’a bir daha görüşmek istemediğini söyler.

paramparça-2.20141229093925.jpg

Cansu ve Hazal karşılaşıyor.
Cansu ise öz annesi Gülseren’e sürpriz bir ziyarette bulunur ve burada ilk kez Hazal’la yüz yüze gelir. Hazal’ın gittikçe artan kaprislerinden bunalan Gülseren’in verdiği tepkiyse herkesi şaşırtır.

paramparça-3.20141229093935.jpg

Hazal’ın, Cihan’ın gayrı meşru kızı olduğu dedikodularını duyan Dilara, aldatılan kadın olmadığını kanıtlayabilmek için kimsenin beklemediği bir adım atar.