BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Karacanın kapı gibi raporu var

Uyuşturucu sattığı iddeasıyla göz altına alınan şovmen Okan Karacan, yaşadıklarını anlattı.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde jandarmanın operasyon kapsamında uyuşturucu sattığı iddeasıyla göz altına alınan ünlü şovmen Okan Karacan, yaşadığı o sıkıntılı günleri ve düşüncelerini Hürriyet'e anlattı.

Karacan, "Bir metin yazarını 10 yıl bir hücreye kapatsalar, bu kadar ilginç hikayeler yazamaz. Başından beri beni özellikle böyle bir olayın içerisine atıp, insanlara uyuşturucu sattığım olayı gerçeği yansıtmıyor. Gerçek ortaya çıktı ben dışarıdayım ama, yaşadığım ve üzüldüğüm o günler yanıma kÂr kaldı. Ben kendimi anlattım savcılık ifadem ve raporum sağlam. Ben hayatımda sigara bile içmiyorum değil uyuşturucu satmak. Ben savcılığa ifademi verdim, elimde kapı gibi ve raporum var" dedi.

"Yaşadığım bu olay beni ve ailemi üzdü." diyerek sözlerine devam eden Karacan, "Bu günleri atlatacağım, Hayat içerisinde insanoğlunun başına her an istemediği şeyler gelebilir. Temiz bir aile çocuğu ve düzgün bir kişiliğim var. Beni seven hiç kimseyi üzmedim ve yalnışım olmaz. Bana inanan insanlar gerçeğin bu olmadığını biliyor. Yaşadığım ve başımdan geçen o olayları komedi gibi görmekten başka yapacak bir şeyim yok. Temiz olmasam şu an dışarıda olmam, hayatımda sigara bile içmem. Savcılığa ifademi verdim, raporumu aldım ve çıktım" dedi.