BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fehmi Koru NTVye de sızacak

Fehmi Koru 'sızdı' yakıştırmasından rahatsız. O kelimeyi duyunca yüzü ekşiyor. Meslektaşlarına sitemi var.

Abone ol

Anayasa Mahkemesi'nin 367 kararından sonra TRT 1'de yaptığı program sonrası "TRT'ye sızdı" suçlamalarına maruz kalan, son olarak da atv'deki programı ile gündeme gelen usta gazeteci Fehmi Koru, gazetelerdeki 'sızma' eleştirilerinden rahatsız.

Sızma iddialarını saçma bulduğunu da söyleyen Koru'nun bu tür haberlere cevabı da biraz ironik oluyor: "Her tarafa sızacağız. Sızmaya devam."

Fehmi Koru, program yaptığı kanallara hiçbir zaman teklif götürmemiş. Talep hep karşı taraftan gelmiş. Günübirlik konuk olarak davet edildiği programları da hesaba katarsak, her gün bir başka kanala konuk oluyor. 'Bu akşam NTV'den davet ettiler. Oraya da mı sızacağım?' derken yüzüne sitemkar bir ifade yansıyor.

Mc Charty vari bir deyim

Koru, hakkındaki iddialara ABD'den bir örnekle açıklık getiriyor: "Sızmak çok çirkin bir ifade. Mc Charty vari bir deyimdir. Mc Charty 1950 şubatında 'Kızıllar her yere sızdı.' diyerek kampanya başlatmış ve ABD'nin başına büyük bir bela sarmıştı. Oraya sızdılar, buraya sızdılar diye yaygara yapmıştı.

24 kanalında beyin fırtınası

24 kanalında yayınlanan 'Haber 24'te perşembe akşamları 'Acaba' adlı programla izleyici karşısına çıkan Koru, cuma günleri atv'de siyaset bilimci yazar Hasan Bülent Kahraman ile 'Beyin Fırtınası' yapıyor