BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kantine borç takan kız kavga çıkardı

Ailesinden habersiz borcunu evden getirdiği altınlarla ödeyen kız, kavganın fitilini ateşledi

Abone ol
Gaziantep'te, ilköğretim öğrencisi kız, okul kantinine olan 350 liralık borcunu evden getirdiği çeyrek altınlarla ödemeye kalkınca, kızın ailesi ile kantincilerin yakınları arasında kavga çıktı. Olayda, 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şehitkamil ilçesine bağlı Karşıyaka semtinde bir ilköğretim okulunun 7. sınıf öğrencisi A.T. (13), okulun kantininden 1 yıl boyunca veresiye alışveriş yaptı. Kantin işletmecisi Ş.K. (28), A.T'den 350 liralık borcunu ödemesini istedi. Kız öğrenci, farklı zamanlarda olmak üzere toplam 9 çeyrek altını kantin işletmecisine verdi.

Olaydan haberdar olan A.T'nin babası M.T. (52) okula gelerek, kantinciyle görüştü. Kızının borcunu ödeyeceğini belirterek, altınları geri isteyen baba ile kantinci arasında tartışma çıktı. Daha sonra kantinci ile A.T'nin yakınları arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sonrasında 8 kişi çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. 

Kavgayı ayırmak üzere okula giden emniyet güçleri de zor anlar yaşadı. Kavgaya karışanlar, ifadeleri alınmak üzere Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü, kız öğrenci A.T. ise Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.