BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.437,65
HABER /  SPOR

Kanoute Fenerbahçede iddiası

Aziz Yıldırım'ın bahsettiği yabancı golcü tamam. Ayrıca diğer Türk santraforun kim olduğu ortaya çıktı.

Abone ol Başkan Aziz Yıldırım’ın önceki gün ‘Biri yabancı biri Türk iki santrfor alacağız’ açıklamasından sonra ilk bombasını patlattı. Star'dan Aygün Özpek'in haberine göre İspanya’nın Sevilla takımında forma giyen Frederic Kanoute Fenerbahçe'de..

İspanyol gazetesi AS, transferde ilk olarak Emre Belözoğlu’nu renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler’in 30 yaşındaki Malili golcü ile seneliği 4 milyon eurodan 5 yıllık anlaşmaya vardığını yazdı.

AS gazetesinin haberinde Fenerbahçe Yönetimi’nin önceki akşam Sevilla Başkanı Del Nido ile anlaşarak Kanoute transferini gerçekleştirdiği belirtilirken, Sarı-Lacivertliler’in ödeyeceği bonservis ücreti konusunda ise bilgi verilmedi.

Başkan Yıldırım FBTV’de yaptığı açıklamada Kanoute ile ilgilendiklerini doğrulamış ancak öncelikli olarak ikisi hiç duyulmamış başka üç forvetle görüştüklerini söylemişti.

Yıldırım müjdeyi uçakta verdi

Bu arada Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu toplantısı için dün Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Aziz Yıldırım’ın uçakta yöneticilere ‘Golcülere imza attırdım’ dediği öğrenildi.

Nihat’a çılgın teklif

Marca Gazetesi, Tottenham’ın 8 milyon euro önermesi üzerine Fenerbahçe’nin İspanyol Villarreal’e daha önce yaptığı 7 milyon euroluk teklifi 12 milyon euroya çıkardığını yazdı

Kanarya daha önce Nihat için Villareal’e 7 milyon euro önermişti. Ancak Tottenham devreye girmiş ve rakamı 8 milyon euroya çıkarmıştı.

Nihat için 12 milyon euro

Marca’nın iddiasına göre de bunun üzerine Fenerbahçe son bir sorti yaptı ve Villareal’e Nihat için teklifini 12 milyon euroya çıkardı. Gazete bu teklifle Fenerbahçe’nin, Tottenham’a göre daha şanslı olduğunu belirtti. İtalyan sitesi Tuttomercato ise Nihat’ın Fener’in teklifini kabul etmediğini öne sürdü..