BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,80
ALTIN 2.455,76
HABER /  GÜNCEL

Eşeğin burnunu ısırınca kurtuldu

Kolunu ısıran eşekten burnunu ısırarak kurtuldu.

Abone ol

Osmaniyeli Halil Tıraş, 'huysuz tabiatlı' eşeğine kolunu kaptırdı. Kolunu ne yaptıysa kurtaramayan Tıraş çareyi eşeğinin burnunu ısırmakta buldu.

Halil Tıraş, kolunu ısıran huysuz eşeğin dişlerinden kurtulabilmek için aynı yöntemi kullandı. Burnunu ısırarak eşeğin dişlerinden kurtulmayı başarak Halil Tıraş, Osmaniye Düziçi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Düziçi İlçesi'nin Kurtbeoğlu Mahallesi'nde oturan Halil Tıraş, hayvanlarına ot toplamak için eşeğine binerek Soğucak yaylasındaki tarlasına doğru yola çıktı, bir süre sonra ise aşağı inip yanında yürümeye başladı. Köy çıkışında huysuzlanan eşek, başını çevirip yanında yürülen Halil Tıraş'ın sol kolunu pazusundan yakalayarak ısırdı.

Eşeğin dişlerinin arasından ne yaptıysa kurtulmayı başaramayan Halil Tıraş, çareyi aynı karşılığı vermekte buldu. Huysuz eşeğin burnunu ağzına alan Halil Tıraş, can havliyle ısırmaya başladı. Canı acıyan huysuz eşek kenetlediği dişlerini aralayınca Halil Tıraş kurtulmayı başardı. Düziçi Devlet Hastanesi'ne giden Tıraş, tedaviye alındı.

Sürekli huysuzluk yapan eşeğin çifte atmasına alışkın olduğunu belirten Tıraş, "Normalde tanımadığı birini görünce çifte atıp zarar vermek istiyor. Ama böyle bir hareketle ilk defa karşılaştım. Beni bahçenin etrafındaki dikenli çite sıkıştırdı, kolumu ısırdı. Diğer elimde kurtulmak için rastgele vurdum, ama eşek ağzını bir mengene gibi kapatmıştı, kolumu bir türlü bırakmadı. Can havliyle bende burnunu ısırınca kolumu bıraktı. Kolumu kurtardıktan sonra hemen Düziçi Devlet Hastanesine gelerek tedavi oldum. Bana tetanoz aşısı da yaptılar" dedi.

Radikal