BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.441,83
HABER /  DÜNYA

Kanlı kuyumcu soygununda yaralı sayısı 5’e çıktı

Adana’da bir kuyumcuya gelerek pompalı tüfekle ateş açan soyguncuların yaraladığı kişilerin sayısı 5’e çıktı. Soyguncuların yakalanması için...

Abone ol

Adana’da bir kuyumcuya gelerek pompalı tüfekle ateş açan soyguncuların yaraladığı kişilerin sayısı 5’e çıktı. Soyguncuların yakalanması için helikopter destekli çalışma başlatıldı.
Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Dumlupınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde meydana gelen olayda, bir otomobille Baygın Kuyumculuk adlı iş yerinin önüne gelen 3 kişiden 2’si araçtan inerek, iş yeri sahibi Hakkı Baygın’ı yaraladıktan sonra kendilerine müdahale etmek isteyen bitişikteki berber dükkanı sahibi Ali Can Aytaç’a ateş açtı. Soyguncular kaçarken rastgele ateş ederek berberin 16 yaşındaki oğlu M.A. ile olay yerinde bulunan İrem A. ve Sultan A. adlı kişileri de yaraladı.
Yaralılar, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi ve Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralılardan M.A.’nın durumunun ağır olduğu bildirildi.
Bu arada polis, soyguncuları yakalamak için helikopter desteğinde operasyon başlattı. Görgü tanıkları ise, silah sesleri duyduklarında dışarı çıktıklarını, kuyumcu önünde kalabalık olduğunu, soygun olduğunu anlayınca gitmeye korktuklarını anlattı.
(İHA)