BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.432,44
HABER /  SPOR

Kanatsız uçabilen tek canlı

Övgünün de bir ayarı olmalı. Tamam kabul yetenekli futbolcu ama bu kadar da abartılmaz ki..

Abone ol İNTERNETHABER- Cevabını hemen verelim o canlı Cristiano Ronaldo. Bu tanım bize ait değil Ronaldo'yu övmek için ne diyeceğini bilemeyen Star Spor spikeri Ertem Şener'in.

Heyecanlı ve yüksek ses tonuyla Ronaldo'yu bir anlatışı var ki ciddiyet sınırlarını çoktan aştı bile. Övgü yarışının ayarını kaçırdığı bir an vardı; izleyenler gülmekten kendini alamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında konu Ronaldo'dan açıldı. Spiker Şener, hızını alamadı ve İlker Yasin'e ne derse beğenirsiniz?

-Ronaldo'ya yeryüzünde kanatsız uçabilen tek canlı diyebilir miyiz?

Yanında yorumculuk yapan İlker Yasin kısa süren bir şaşkınlık devresinin ardından durumu düzeltmeye çalıştı. Ama spikerin methiyelerinin boşa gitmesine de razı değildi.

-"Mübalağaya kaçar. Ama 100 metreyi 11 saniyede koşuyor."

UÇAN KUŞ AZ DAHA YAKIYORDU

Ancak uçan kuş neredeyse takımını yakıyordu. Maçta gol atan Portkizli futbolcu penaltı atışlarında golü atamadı. Chelsea kaptanı Tery eğer o penaltıyı atmış olsaydı Ronaldo takımını yakan isim olacaktı.

ÜST ÜSTE 2. KEZ YILIN FUTBOLCUSU

Manchester United'da forma giyen Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo, üst üste ikinci kez İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından yılın futbolcusu seçildi. 23 yaşındaki yıldız futbolcu, oylamada Fernando Torres, Steven Gerrard, Cesc Fabregas, Emmanuel Adebayor ve David James gibi rakiplerini geride bıraktı.

FİFA'DA KAKA'YA GEÇİLDİ

FİFA dünyada 2007'nin yılın futbolcusu ödülüne aday göstermişti. Ronaldo birinciliği Brezilyalı Kaka'ya kaptırdı.

BU SEZON TOPLAM 42 GOL ATTI

Cristiano Ronaldo, bu sezon premier ligi 31 golle tamamladı. Manchester United'da forma giyen Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo, üst üste ikinci kez İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından yılın futbolcusu seçildi. Portekizli yıldız, Avrupa, lig ve kupa maçlarında ise toplam 42. golüne ulaştı.

DEVLER LİGİNİN GOL KRALI

Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, 2007-2008 sezonunda attığı 8 golle Şampiyonlar Ligi’nin gol kralı oldu.