BIST 9.619
DOLAR 32,60
EURO 34,88
ALTIN 2.497,73
HABER /  MEDYA

Kanatsız Kuşlar 37. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Kanatsız Kuşlar 37. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 8 Mart 2017 perşembe günü erkana gelecek Kanatsız Kuşlar dizisinin 37. yeni bölümünde neler olacak? Kanatsız Kuşlar 37. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

ATV'de perşembe akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölümü yine ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Kanatsız Kuşlar dizininin 37. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. 

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Nefise için yapılacak bir şey yoktur. Herkesin üzerine büyük bir ağırlık çöker. Muzaffer, suçluluk duygusu ve sorumlulukla çocukları sahiplenir. Öte yandan Onur, Nefise'nin başına gelenlerden habersizdir. Vicdanı zaten rahat değildir. Bu yüzden suçsuzluğunu kanıtlamak gibi de bir çaba harcamaz. Sevdiği adamın masumiyetinden emin olan Zeynep, onu özgürlüğüne kavuşturmakta kararlıdır ve var gücüyle koşturur. Buna rağmen Zerrin, pençelerini iyiden iyiye çıkarmıştır. Onur'un koğuş arkadaşı Seyfi ise gizemli ve ilginç bir adamdır. Onur'u sevmiştir ve bu sevgiden Ahmet de payına düşeni alır.

KANATSIZ KUŞLAR 37. BÖLÜM FRAGMANI