BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.495,36
HABER /  MEDYA

Kanatsız Kuşlar 35. bölüm fragmanı son bölüm yıktı geçti

Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 22 Şubat tarihinde ekrana gelecek olan Kanatsız Kuşlar 35. bölümde neler olacak? ATV'de ekrana gelen ve yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

ATV'de perşembe akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Kanatsız Kuşlar, son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Kanatsız Kuşlar'ın 35. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki 22 Şubat tarihinde ekrana gelecek Kanatsız Kuşlar'ın 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?  Muzaffer, çocuklara ve Nefise'ye sonuna kadar sahip çıkarak, tam bir aile olma yolunda evinin kapılarını sonuna kadar açar. Azime ve Nefise için ise yolun sonuna gelinmiştir artık. Herkesten gizledikleri, baba oğulun aynı evde, habersizce yaşamaya başlayacak olması yeni sorunları getirmektedir.

Bütün bunlar olurken Tuba, hayatındaki bütün mutsuzlukların sebebi olarak gördüğü Nefise ve çocuklarından intikam almaya kararlıdır. Ama en büyük hesaplaşması Azime'yle olacaktır.

Ailede mutluluk rüzgarları eserken Onur'un sebep olduğu kaza ile ilgili endişeleri vardır. Etrafa belli etmese de Onur'un endişeleri yersiz değildir ve onu zor günler beklemektedir. İfade vermeye gideceği gün, geride kalanları da hesaplaşmaların en büyüğü beklemektedir.

KANATSIZ KUŞLAR 35. BÖLÜM FRAGMANI