BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.388,97
HABER /  GÜNCEL

Kanal 7'nin haber kanalı çuvalladı

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını canlı veriyorlardı ki reji bir anda ekrana haber merkezindeki şakalaşmayı getiriverdi...

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Kanal 7'nin haber kanalı Ülke TV'de inanılmaz bir hataya imza atıldı... Erdoğan'ın canlı yayınlanan konuşması sırasında bir anda ekrana haber merkezinden iki elemanın el şakalaşması geldi...

Ülke TV'nin rejisi evlere şenlik bir hataya imza attı... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını canlı yayınlıyorlardı. Bir anda Erdoğan'ın görüntüsü gitti geriye sesi kaldı. O anda ekrana gelen görüntüler ise şoke etti.

SES ERDOĞAN'IN GÖRÜNTÜ ŞAKALAŞAN
BİRİ BAYAN 2 ELEMANIN...


Kamera Haber Merkezi'ni canlı olarak çekiyordu. Fonda Erdoğan'ın konuşması varken ekrana başörtülü bir bayan ile erkek muhabirin el şakalaşması getirildi. Yaklaşık 1 dakika boyunca da bu iki muhabirin şakalaşması canlı olarak yayınlandı.

İŞTE O ANLAR



REJİDE KİMSE YOK MU?


Televizyonculuk açısından uzun sayılacak bir süre sonunda hatayı fark eden Ülke TV'nin reji ekibi yeniden ekrana Erdoğan'ın görüntüsünü verdi. Ancak 30 saniye geçmeden Erdoğan'ın görüntüsü yine uçtu... Bu kez de yerine KJ bilgisayarının fonu geldi... Arka arkaya yapılan bu hatalar, haber yayıncılığı yapmaya niyet eden Ülke TV'nin imajını yerle bir etti.

(Yasal uyarı: Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. )