BIST 9.965
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.427,43
HABER /  GÜNCEL

Karısını anahtar deliğinden vurdu

Öfkeli kocanın kapıyı açmak için anahtar deliğine sıktığı kurşunlar, çömelen kadının sonu oldu...

Abone ol

İstanbul Esenyurt tüyler ürperten bir cinayete sahne oldu. Olay şöyle gelişti:

4 yıl önce Şemsettin Gündoğdu’dan (55) boşanan üç çocuk annesi Hacer Gündoğdu (48) iddiaya göre bir süredir eski eşi tarafından yeniden birlikte olmaları için sık sık tehdit ediliyordu. Gündoğdu, önceki akşam dairenin zili çalınca gelenin eski eşi olduğunu gördü apar topar kapıyı kilitleyip yere çöktü. Öfkeden çılgına dönen Şemsettin Gündoğdu, yüzüne kapanan kapıyı açabilmek için kapı kilidine doğru ateş etti.

Gündoğdu’nun silahından çıkan kurşun kapıyı delerek o sırada yere oturarak korku içinde bekleyen kadının başına isabet etti. Hacer Gündoğdu, şakağından giren kurşunla hayatını kaybederken öfkeli koca kaçtı. Olaydan sonra silahıyla birlikte kaçan Şemsettin Gündoğdu, Kıraç Hadımköy yolu üzerinde bulunan boş bir arazide polis tarafından sıkıştırıldı. Polise ateş açan Gündoğdu, daha sonra silahını başına dayayarak intihar etti. Polis tarafından yaralı olarak Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan öfkeli koca yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Eski eşi tarafından öldürülen Hacer Gündoğdu, memleketi Düzce’ye götürülerek toprağa verildi.

DANİMARKADAN TATİLE GELDİ KAYBOLDU... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Danimarka'dan memleketi Denizli'ye tatile gelen 20 yaşındaki Sibel Bilgin, ortadan kayboldu. Kızının kuzenleri tarafından kaçırıldığını öne süren babası Süleyman Bilgin, “Pasaportu, kimliği ve bütün eşyaları evde. Kızım ayakkabılarını bile giyemeden kaçırılmış” iddiasında bulundu.

Danimarka'da dünyaya gelen Sibel Bilgin, 3 hafta önce ailesiyle Denizli'ye tatile geldi. Danimarka'nın Randers kentinde öğrenci olan Bilgin, dün anne ve teyzesiyle Kirişhane Mahallesi'ndeki dedesinin evine temizliğe gitti. Burada annesi Fatmaana Bilgin ve teyze Şefika Sarıbay ile temizlik yapmaya başlayan Sibel Bilgin bir anda ortadan kayboldu. Fatmaana Bilgin ve Şefika Sarıbay, Sibel'i çevrede aramalarına karşın bulamayınca durumu baba Süleyman Bilgin'e bildirdi.

Kapının önünde Sibel'in ayakkabılarını bulan baba Süleyman Bilgin, polise giderek kızının kaybolduğunu bildirdi. Polis tüm Denizli'de Sibel Bilgin'i aramaya başlarken, baba Bilgin, kızının kuzenleri tarafından kaçırılmış olabileceğini öne sürdü. 3 çocuk babası Süleyman Bilgin, “Kızım Denizli'yi hiç bilmez, akrabaları dışında kimseyi tanımaz. Dedesinin evine temizliğe yardımcı olmak için gitmişti. Bir anda kaybolmuş. Pasaportu, kimliği ve bütün eşyaları evde. Kızım ayakkabılarını bile giyemeden kaçırımış. Kızımın kuzenleri olan R.K. ve B.K. tarafından kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum” dedi.

İŞSİZLİK CİNNETİ CAN ALDI... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Edirne'de bir kişi, annesini öldürdükten sonra intihar etti. 5 gün önce meydana gelen olay eve kız kardeşlerin gelmesiyle ortaya çıktı.

Barutluk Mahallesi, Masaki Sokak'ta anneleri Nevriye (75) ve ağabeyileri Ahmet Buskaydı'nın (35) yaşadığı eve gelen Hülya ve Bedriye kardeşler, kapıyı uzun süre çalmalarına rağmen cevap alamadılar.

Kardeşler, aynı mahallede oturan dayıları Ramadan Buskaydı'ya giderek, durumu bildirdi. Eve gelen Ramadan Buskaydı, camı kırarak eve girdi. İçeride kardeşi Nevriye ve yeğeni Ahmet'i ölmüş olarak bulan Buskaydı, olayı polise bildirdi.

Polis ekibince yapılan incelemede Ahmet Buskaydı'nın annesini tüfekle öldürdükten sonra intihar ettiği sonucuna varıldı. Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesinden sonra cesetlerin alınacağı belirtildi.

Ramadan Buskaydı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeğeninin işsizlik nedeniyle bunalımda olduğunu belirterek, ''Cumartesi günü komşular silah sesi duymuşlar. Yeğenim herhalde Cumartesi günü annesini tüfekle öldürdükten sonra intihar etmiş. Olay bizleri çok üzdü'' dedi.

YURTTAN KAÇTI, POLİS TECAVÜZDEN KURTARDI... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

BURSA’da Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurttan kaçan 16 yaşındaki M.S.'ye boş binada birlikte bira içtiği üç kişi tecavüz etmek istedi. Genç kızı tecavüzden bağırması sonucu sesini duyan mahalle sakinlerinin haber verdiği polis kurtardı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Eşrefiler Yetiştirme Yurdu’nda kalan M.S., dün akşam tanıştığı arkadaşı 19 yaşındaki Semih D. ve iki arkadaşıyla birlikte Merkez Yıldırım İlçesi Molla Arap Caddesi'ndeki metruk binaya gidip birlikte bira içti. İddiaya göre gece geç saatlerde ölümle tehdit ettikleri M.S. ile cinsel ilişkiye girmek isteyen Semih D. ve arkadaşları genç kızın iç çamaşırlarını çıkarttırdı.

Bağırıp yardım isteyen genç kızın sesini duyan mahalle sakinlerinin haber verdiği polis ekiplerinin geldiğini farkeden şüpheliler kaçtı. M.S. polis tarafından çocuk şubesine getirilirken, birçok suçtan kaydı bulunan Semih D. ise bir parkta uyurken yakalandı. Polis, Semih D.’nin adları öğrenilemeyen iki arkadaşını arıyor.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.