BIST 10.271
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.394,51
HABER /  GÜNCEL

Kamyonetin çarptığı hamile kadın öldü

5 yaşındaki kızı ile kamyonetin altında kalan kadın hayatını kaybetti

Abone ol

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bir düğün cemiyetinden çıkan dört aylık hamile kadın ve 5 yaşındaki çocuğuna kamyon çarptı. Anne ve karnındaki bebek ölürken, 5 yaşındaki çocuk komaya girdi. Sürücü ise kamyoneti bırakıp kayıplara karıştı.

Kazımpaşa Kurtuluş Caddesi üzerinde komşuları Yelkenci ailesinin düğününe giden 25 yaşındaki Ebru Yılmaz, bir süre sonra düğünden çıkarak eve gitmek istedi.

Yanındaki 5 yaşındaki kızı Sarha Yılmaz ile karşıdan karşıya geçmek istediği sırada kontrolden çıkan Rıdvan T. üzerine kayıtlı 54 TU 973 kamyonetin altında kalan anne ve kızı ağır yaralandı.

Kamyonet, anne ve kızını altına aldıktan sonra yol kenarında bulunan hafif ticari araç ve bir otomobile çarparak durabildi.

SÜRÜCÜ KAMYONETİ BIRAKIP KAÇTI

Kazaya sebep olan sürücü kamyoneti bırakarak kayıplara karıştı.Dört aylık hamile olan Ebru Yılmaz ve 5 yaşındaki kızı Sarha Yılmaz ambulansla Sakarya Özel Adatıp Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yılmaz’ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Kazada annesi ile birlikte ağır yaralanan 5 yaşındaki Sarha’nın sağlık durumun ağır olduğu kaydedildi.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kaçan sürücünün her yerde arandığı öğrenildi.