BIST 10.086
DOLAR 32,26
EURO 34,86
ALTIN 2.432,64
HABER /  POLİTİKA

Kampın sürpriz konusu

Kasım ayı sonunda Başbakan Erdoğan ve vekiller Kızılcahamam’da kampa giriyor Kampın sürpriz bir konusu var.

Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- AKP’nin sık sık düzenlediği hafta sonu kampların bir yenisi Kasım ayı sonunda yine Kızılcahamam’da yapılacak. Erdoğan kamp kararını MYK toplantısında aldı. Kamp iki gün sürecek. Tüm milletvekilleri, parti yöneticileri eş ve çocuklarıyla kampa alınacak.

YEREL SEÇİMLER
Bu kamp sırasında AKP’liler hem dinlenecek hem de yerel seçimler, son gelişmeler, yeni dönemde izlenecek politikaları masaya yatıracak. Geçmiş dönem ve TBMM’nin yasama faaliyetleri de değerlendirilecek.

Toplantı öncesinde partide kampa özel dosyalar hazırlanmaya başlandı. Özellikle yerel seçimler ve bu seçimlerde gösterilecek adaylar konusunun ağırlıklı olacağı kamp sırasında milletvekillerinin başbakan ve bakanlar ile ikili görüşmeler yapmak ve sorun ve isteklerini dile getirme imkanı da bulacaklar.

SÜRPRİZ KONU
Kampın sürpriz konusu, kabine değişikliği olacak. Kabine ve parti yönetiminde değişiklik yapılacağı konusu uzun süredir dillendiriliyor. Kulislerde yeni bakan isimleri bile konuşuluyor. Ancak Başbakan Erdoğan’dan şu ana kadar bu konuda bir işaret gelmedi. Kamp sırasında bu konuda da başbakanın nabız yoklaması kampın sürpriz konusu olacağı, dile getiriliyor.