BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.430,41
HABER /  GÜNCEL

York Düşesi özür diledi

Saray çocuk yuvasına kılık değiştirip giren ve çirkin görüntüleri kameraya çeken Sarah Ferguson özür diledi. Bakın ne söyledi?

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman

York Düşesi Sarah Ferguson'un kılık değiştirerek Ankara'da engelli çocuk yuvasında çektiği görüntüler hala tartışılırken, Düşes'ten özür geldi. "Türkiye'yi utandırmak için yapmadım, utandırdıysam özür dilerim" dedi.

PİŞMAN DEĞİLİM

Kanal D Haber'e özel röportaj veren Ferguson'un ilk sözü yaptığından pişman olmadığıydı. Bunu siyasi bir amaçla yapmadığını söyleyen Düşeş "belki yöntemimimi eleştirebilirsiniz ama o çocukların da iyi beslenmeye, iyi bakıma hakları var. Ben siyaset yapan bir gazeteci değilim, sadece çok güzel iki kız annesiyim" dedi.

BAŞKA ÇAREM YOKTU

Ferguson çocuk yuvasına girmek için öncelikle legal yolları denediğini söyledi ve konuşmasına şöyle devam etti: "Dışişleri aracılığıyla izin istedim ama bana bunun mümkün olmadığını söylediler. Kılık değiştirmekten başka çarem yoktu"

ÖZÜR DİLERİM

Türkiye'nin AB üyeliğine şiddetle karşı çıkan, turistlere "Türkiye'ye gitmesin" uyarısında bulunan Düşes bu hareketi Türkiye'yi utandırmak için yapmadığını söyledi ve ekledi: "Eğer utandırdıysam özür dilerim. Ama ben diyorum ki gelin birlikte çalışalım, birlikte çok güzel, yaşanası bir mekan oluşturalım."